PrisGaranti - Din garanti för att du aldrig blir lurad hos Kaffekapslen.

Så får du PrisGaranti:

Vi undersöker hela tiden marknadspriserna för de varor vi säljer, för att säkra att vi alltid erbjuder alla produkter till en fast låg pris. Om du hittar en av våra produkter billigare hos en konkurrent (innan eller efter att du har köpt dina varor), kan du skicka en länk till den billigare pris till oss på [email protected] - så matchar vi prisen.

 

Villkor för PrisGaranti.

För att få PrisGaranti ska ditt köp följa några villkor.
• PrisGaranti gäller 14 dagar efter ordern är gjord.
• Produkten ska vara i lager hos konkurrenten och vara identisk med produkten hos oss, samt ha samma eller bättre utgångsdatum än vår produkt.
• Priset hos konkurrenten ska vara gällande på tidspunkten när du lägger ordern, och när vi undersöker konkurrentens pris.
• PrisGaranti gäller endast svenska webshops, som säljer i svenska kronor. Det vill säga inte utländska butiker eller fysiska butiker. Orsaken till att PrisGaranti inte gäller fysiska butiker är för att då kan vi inte dokumentera att varans kvalitet är den samma som hos oss- t.ex. lagerstatus och hållbarhet.
• PrisGaranti gäller inte mängderabatt, paketerbjudande, auktioner, eller rea, som kräver en form av medlemskap, då det inte är möjligt att jämföra direkt med sådana priser.

 

Det praktiska:

När din PrisGaranti har behandlats kommer du få besked från vår kundservice. Om det handlar om en order som du redan har gjord, refunderar vi skillnadsbeloppet till dig. Om du ännu inte har beställt hos oss, kommer vår kundservice bekräfta att vi refunderar skillnadsbeloppet till dig när ordern har lagts.