Kaffekapslen - Din kaffekapsel leverantör

 

Vi är Kaffekapslen och vårt uppdrag är ambitiöst men ändå enkelt: Vi vill erbjuda det största möjliga sortimentet av kaffe och kaffekapslar. Tack vare Kaffekapslen kan över 2 000 000 kaffeälskare i 13 europeiska länder enkelt beställa sitt kaffe från vår webbshop och vi är stolta över att kunna erbjuda lägsta möjliga priser. Alltid. Därför erbjuder vi inga säsongsförsäljningar, specialerbjudanden och rabattkoder.

Kaffekapslens Historia

Kaffekapslen grundades i Danmark 2011. Med hjälp av våra lojala kunders stöd har vi kunnat utöka vårt sortiment kontinuerligt och är nu en av de största återförsäljarna av kaffekapslar i världen.

Vi började med att sälja kaffe till danska kunder vilket är anledningen till att vårt namn är "Kaffekapslen", som på svenska stavas "kaffekapseln". Även om vi numera säljer till många europeiska länder är vi trogna våra danska rötter och vår besatthet att erbjuda ett stort urval av kaffekapslar.

Vårt team består av mer än 200 kaffeentusiaster som arbetar passionerat för att uppfylla våra kunders rättmätigt höga förväntningar.

Kaffekapslen i Sverige

Sen 2012 har Kaffekapslen varit starkt närvarande i Sverige. Vi har sedan dess försett tusentals kunder med utsökt kaffe till otroliga priser.
Vi förstår hur viktigt det är med en god kopp kaffe, särskilt i ett land som Sverige som är känt för sina högkvalitativa kafferosterier. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av kaffesorter så att du kan hitta precis det som passar dig.

Sverige och Danmark har haft en nära relation i århundraden och därför var det inte mer än rätt att öppna en webshop för våra grannar. Vår leverans är snabb så att du inte behöver gå för länge utan din favoritkapsel.

Vi förstår hur viktigt det är att få sitt dagliga kaffe - vi behöver det också!