• ★★★★★ 300.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

KAFFEKAPSLEN BYGGER PÅ BRED KUNSKAP

 

Mitt namn är Morten Ravn och jag är innehavare av KaffeKapslen.

Att syssla med kaffe är helt naturligt för mig eftersom jag många år har arbetat med kaffe hos dels Coop och dels hos Nestlé, som står bakom Dolce Gusto, Nespresso® och Nescafé. På Coop jobbade jag som inköpare och hos Nestlé hade jag ansvaret för försäljningen av kaffe till de största danska kaffeinköparna.

Min bakgrund inom kaffebranschen har gett mig en bred kunskap om kaffe och stor inblick i kaffevanor samt det stigande intresset för kvalitetskaffe - och inte minst kapselmaskiner.

 

SVERIGES BREDASTE SORTIMENT

 

Med KaffeKapslen ville jag skapa en webbshop som är 100% dedikerad till kapselkaffe. Jag har valt att handla med de varianter som finns tillgängliga på marknaden till de 6 största kapselsystemen: Nescafé Dolce Gusto, Senseo, Nespresso®, illy/FrancisFrancis, Caffitaly och Tassimo.

Mitt mål har varit att skapa en enkel och lättöverskådlig webbshop med ett brett sortiment av kaffekapslar, kaffekapselmaskiner och tillbehör. Det är viktigt att man kan finna allt man behöver till sin maskin samlat på ett ställe och vi sätter kontinuerligt ihop bra erbjudanden till våra kunder.

 

FOKUS PÅ BRA SERVICE OCH KVALITET

 

Förutom ett brett sortiment har det varit viktigt för mig att skapa en webbshop med en hög kunskaps- och servicenivå.

Det är viktigt för mig att du som kund alltid kan få svar på dina frågor, hjälp med beställningar samt de råd och den vägledning du har behov för.

Därför kan du alltid kontakta oss på: 

- Telefon: 08 - 124 495 70, vardagar mellan 10.00-16.00
- Mejl: info@kaffekapslen.se - besvaras inom 24 timmar på vardagar
- Onlinechat: Finns nederst i höger hörn på KaffeKapslen.se
- Facebook: Följ oss härwww.facebook.com/KaffeKapslen.se

 

VI SAMLAR PÅ NÖJDA KUNDER

 

Har du returnerat dina varor till oss i samband med att du ångrat ditt köp eller i samband med en reklamation får du en bekräftelse med e-post från oss när vi har mottagit varan. E-posten innehåller upplysningar om processen i samband med ångrandet/reklamationen av ditt köp. Det är viktigt för oss att du alltid är helt uppdaterad angående ditt ärende.

Vi har en mycket hög kundnöjdhet och ser det som vår viktigaste uppgift att du är nöjd. Om så inte är fallet vill vi gärna att du kontaktar oss snarast möjligt.

Vi arbetar konstant för att bli bättre och ger därför även våra kunder möjlighet att ge vår servicenivå ett omdöme via Trustpilot.se. Alla omdömen blir lästa, uppskattade och tagna på allvar. Våra omdömen på Trustpilot kan läsas här

 

LEVERANS OCH FRAKT

 

Alla våra försändelser levereras med Posten och kostar 49 kr för order upp till 599 kr, order över 599 kr levereras fraktfritt.
Här kan du hitta ditt närmaste Postombud: Postombud och serviceställen

Beställningar lagda vardagar innan kl. 15.30 skickas samma dag, med förväntad leverans 2 vardagar senare. Beställningar gjorda under veckoslut och helgdagar skickas nästkommande vardag.
Då dina varor är skickade får du e-post med upplysningar direkt från Posten så att du hela tiden kan spåra ditt paket.

Nu kan du betala med faktura. När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt, du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 

KAFFEKAPSLEN HAR VÄXTVÄRK

 

KaffeKapslen startade i Danmark sommaren 2011 med ett litet hemkontor samt ett litet hyrt lagerrum varifrån vi skickade era paket. Sedan dess har vi flera gånger flyttat till större lokaler.

Idag ligger KaffeKapslen i Aarhus där vi har både vårt lager och kontor. Här sitter vårt duktiga team av kundservicemedarbetare, våra E-commerce Managers och våra grafiker. Vi packar och skickar själva alla paket till både Danmark, Sverige, Norge och Tyskland.

Vi drömmer om att under 2014/2015 utvidga våra marknader till bl.a. England och Frankrike.

 

VI ÖNSKAR DIG VÄLKOMMEN

 

Jag hoppas att vi med denna hemsida har skapat en plats för alla oss som älskar kaffe på kapslar. En plats där man både kan finna hela sortimentet, men också råd och vägledning.

Vi önskar dig hjärtligt välkommen till vårt lilla kaffeuniversum och jag önskar dig goda smakupplevelser och bekväm shopping här hos oss.

 

Vi önskar dig välkommen
Morten Ravn

 

SÅ HANDLAR DU HOS OSS:
För att göra ett köp på kaffekapslen.se ska du genom 5 steg.

1. Hitta den eller de varor du vill ha och lägg dem i varukorgen, gå därefter till kassan.

2. Fyll i dina personliga uppgifter

3. Välj frakt/betalingssätt

4. Godkänn våra villkor

5. Kontrollera att alla uppgifter är korrekt på uppsummeringssidan och godkänn köpet

 

Läs Köpvillkor

Morten Ravn
Morten Ravn
Ägare av kaffekapslen.se