Tycker du också att utbudet av kaffekapslar är för litet, och priserna är för höga?

Vårt mål är att erbjuda konsumenterna i hela Europa ett brett utbud av kaffekapslar för bl.a. Nespresso®, Tassimo och Dolce Gusto till trevliga priser.

Om KaffeKapslen

Kaffekapslen.se är den största återförsäljaren av kaffekapslar för bl.a. Nespresso®, Tassimo, Dolce Gusto och Senseo i Danmark, Sverige och Norge. Vi är dessutom på plats i flera andra europeiska länder.

Morten Ravn - stifter af KaffeKapslen

Vårt mål är att erbjuda kaffekapsel-användare i hela Europa det största möjliga urvalet av kaffekapslar – från förenliga kapslar för Nespresso® till exklusiva kaffekapslar från Illy.

Det är en förutsättning för vår tillväxt att våra kunder är nöjda. Vi är därför stolta över att ha leverat mer än 50.000.000 kapslar till flera än 200.000 nöjda konsumenter i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland.

Hos oss är det en grundläggande princip att våra kunder alltid får lägsta möjliga pris, och att våra kunder kan köpa kaffekapslar vid behov – i stället för att vänta på nästa ”eldrabatt”. Därför är våra produkter mycket sällan på erbjudande, och vi säljer inte produkter till ett lägre pris än vår kostnad.

Våra kunder

Den enda likhet mellan våra kunder är att alla äger en kaffekapselmaskin, där deras önskan är att utnyttja den i största möjliga utsträckning genom vårt breda utbud av kaffekapslar.

Oavsett om våra kunder ska använda kapslar till Nespresso, kuddar till Senseo, T-discs till Tassimo, kapslar till Dolce Gusto eller har ett helt annat kaffekapselsystem, kan vi erbjuda ett brett utbud av kaffekapslar – oftast båda från ursprungliga leverantörer och förenliga kapslar.

Vår historia

Kaffekapslen startades av Morten Ravn i 2011 i ett litet förvaringsrum på 20 m2. Innan Morten startade Kaffekapslen var han ansvarig för försäljning av kaffeprodukter hos Nestlé, som äger båda Nescafé Dolce Gusto® och Nespresso®.

Da Morten startade Kaffekapslen hade han inte mycket kunskap om handel på Internet, men Mortens stora kunskap om kaffekapslar och erfarenhet med affärsmannaskap gjorde att Kaffekapslen hurtigt upplevde tillväxt på den danska marknaden.

Under 2012 blev KaffeKapslens svenska och norska nätbutiker lanserat, och företaget flyttade till nya lokaler – fortfarande utanför Aarhus, men den här gången med ett litet kontor tillhörande förvaringsrummet. Under 2013 fortsatte tillväxten på de nordiska marknaderna, och KaffeKapslens tyska nätbutik blev lanserat.

Under 2014 och 2015 var det stort fokus på att öka KaffeKapslens utbud av kaffekapslar, och Morten använde därför en hel del tid på mässor i Europa och USA för att hitta rätta kaffekapslar till oslagbara priser. Eftersom tiden gick skickades fler och fler order från verksamhetens förvaringsrum utanför Aarhus, och i 2015 flyttade företaget åter till större lokaler.

Tillväxten fortsatte under 2016, var KaffeKapslens förvaringsrum utökades till dubbel storlek, och företaget firade 5-års födelsedag.