Produktinformation

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza finns nu i en större förpackning med 30 kapslar. Du kan njuta av ännu fler portioner av den mörka och kraftfulla Ristretto Ardenza med denna nya större låda. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza når toppen av Dolce Gustos intensitetsskala på 11, vilket gör det till det perfekta kaffet för älskare av en kraftfull och fyllig espresso.

Kapslarna innehåller en intensiv blandning av malda Arabica- och Robusta-bönor. Kaffekännare kommer att känna igen en mustig espresso med fruktiga och peppriga toner samt inslag av lakrits och hasselnöt. Om du ännu inte har provat Nescafé Ristretto Ardenza men tycker om en djärv och explosiv espresso är detta den perfekta Nescafé Dolce Gusto-kapseln för dig. Den korta drycken är verkligen sensationell och serveras bäst i en espressokopp för en fullkomlig barista-upplevelse. Ristretto Ardenza levererar också ett mjukt och silkeslent skikt crema i den korta koppen.

En Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza-kapsel ger en portion på 35 ml. En förpackning innehåller 30 kapslar för 30 koppar Nescafé Ristretto Ardenza. Poddarna passar för användning i alla Nescafe Dolce Gusto-kaffemaskiner.

Specifikationer

Antal kapslar

30

Antal koppar

30

Märken

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smak

Frukt, Hasselnöt, Svart peppar, Lakrits

Koppstorlek

Ristretto

Styrka

Mycket kraftig (10/10)

Bäst före

30.11.2024

Nescafé Ristretto Ardenza

30 kapslar till Nescafé Dolce Gusto

(4)

Recensioner (4)

Mycket nöjd, det finns bra med espresso här, många varianter Läs mer
Nr 2 efter Napoli. Mindre socker behövs än i andra Espresso. Min överkänslighet för beska och syra lugnar sej med rundheten och den bra smaken. Inga bismaker som behöver lugnas med socker! Skillanden är liten mot Napoli. Låt inte styrkan skrämma bort er! Läs mer
Prova att mixa med nån ginseng-variant, superuppiggande! Gimoka Ginseng körde vi senast. Kör 2 på Ristretto och 3 på Ginseng.
Rekommenderat är 1 resp 2 för ovan nämnda.
Läs mer
Väldigt gott. Det ska vara lite mildare än Napoli som jag tycker väldigt mycket om men.... jag vet inte om jag kan märka någon skillnad ... ja kanske lite i alla fall ... gott som sagt Läs mer