Produktinformation

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista finns nu även i en större förpackning med 30 kapslar. Njut ännu längre av denna korta, mörka och aromatiska ristretto med denna nya större låda. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista är ett djärvt kaffe med en rik, kraftfull arom, en sirapliknande struktur, en tjock, sammetslen crema och en intensiv smak.

En Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista må vara en liten shot - något mindre än en vanlig espresso - men den har komplexa noter av karamell, rostade kastanjer och mörkröda frukter. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista är en mellanintensiv espresso som gör den perfekt för en paus mitt på morgonen eller efter middagen. Kapslarna innehåller malda, rika rostade Arabica- och Robusta-bönor, noggrant förberedda av experterna på Nescafé för en uppfriskande smakupplevelse. En Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista-kapsel ger en portion på 35 ml.

En förpackning innehåller 30 kapslar för 30 koppar Nescafé Ristretto. Poddarna är lämpliga för användning i alla Nescafe Dolce Gusto-kaffemaskiner.

Specifikationer

Antal kapslar

30

Antal koppar

30

Märken

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smak

Frukt, Karamell

Koppstorlek

Ristretto

Styrka

Mycket kraftig (9/10)

Bäst före

31.12.2024

Nescafé Ristretto Barista

30 kapslar till Nescafé Dolce Gusto

(19)

Recensioner (19)

5 star gonger 3 =15 star Läs mer
Bra kaffe! Läs mer
Barista är bäst Läs mer
Klart bästa espresson! Läs mer
Fin smak Läs mer
mycket nöjd
Läs mer
Professionellt och snabbt service ❤️ Läs mer
Mycket creame och gott Läs mer
Stark och mycket smak. Läs mer
Kanon kaffe. Jag köper alltid från kaffekoppen. Snabbt, enkelt och billigt Läs mer
Gott, fylligt Läs mer
mycket bra och snabb leverans Läs mer
Barista har varit mitt favoritkaffe i mer än 10 år Läs mer
Jag älskar den, absolut, och köper alltid ett 30-pack av denna sort. Jag är dock den som gillar det starkt, och kan vissa dagar komma och använda 2 kapslar per kopp. Men perfekt till morgonkaffet! Läs mer
Mycket god, litet krämig espresso Läs mer