Produktinformation

Dolce Vita är ett italiensk märke som har gjort en serie dryckor till Nespresso i olika smakvarianter, som till exempel denna ljuvliga Biscottino.

Dolce Vita serien består utav olika varma dryckor gjord i kafé stil, som särskilt lämpar sig till dem som vill spara på koffeinen, eller för dem yngsta som inte helt är redo för en hel kaffe ännu.

Dolce Vita Biscuttino är en varm dryck som i form och karaktär är i släkt med en traditionel Latte. Smaken är Latteagtig, med hint av kanel och den klassiska speculoos kaka. En kombination som ägnar sig perfekt till en liten paus hen mot eftermiddagen.

Dolce Vita har skelett till de stolta italienska kaffetraditioner, och har hät gett oss budet på en ljuvlig varm mjölkdryck, som ett alternativ eller supplement till en klassisk Caffe Latte, där man sparas för koffeinen, men fortfarande får sig en Latteupplevelse.

Dolce Vita Biscuttino bryggs perfekt i din Nespresso maskin, men kom ihåg att få bryggd den med espresso-knappen på din maskin, så att du får det bästa resultat.

Produkten innehåller kaffe, socker och mjölk/mjölkpulver.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Socker, skumMJÖLKSpulver (20 %), helt hydrerat vegetabiliskt fett (kokos), glukossirap, VASSLEpulver, karamelliserat socker (1 %), stabiliseringsmedel (E340, E452), MJÖLKproteiner, aromer, salt, klumpförebyggande medel (E551), emulgeringsmedel (E481).

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Egenskaper

Kaffe med smak

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

31.12.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

400

Protein

8,2

Fett (g)

6,6

- varav mättat fett

5,9

Kolhydrater

78

- varav sockerarter

77

Cookies - Dolce Vita

10 kapslar till Nespresso®

(7)

Recensioner (7)

Smygande tilltagande smak för de som vet hur man väntar på en extra tillagd smak Läs mer
Alla produkter vi köpt från er är toppen, men den här är en av mina absoluta favoriter. Med så god varm dryck behövs inget kaffebröd. Läs mer
Mycket god smak, lagom sötma. Man vill ha en till! Läs mer
Supergod som en latte med lite agavesirap och skummad mjölk. Läs mer
Supergott smaksatt kaffe. Jag måste använda 2 kapslar för att få fram smaken en lungo och en espresso. Läs mer
Kanske är det jag som inte läst nogrannt men denna sorten innehåller endast 4% kaffe. Var perfekt ta en sånn här tillsammas med en vanlig kaffe för att få lite smak och istället för mjölk. Men endast denna ersätter inte kaffesuget Läs mer
Super tevreden heerlijke koffie Läs mer