Produktinformation

100 % Arabicabönor och 100 % läcker kaffeblandning

Starbucks Blonde® blandning av hela bönor är det perfekta valet för dem som gillar ett mildare kaffe. De latinamerikanska bönorna är noggrant utvalda för att ge en mjuk men livlig kaffesmak. Starbucks Blonde® är lätt rostad. Resultatet är söta och mjuka toner, och kaffet du får är perfekt som bas för espressodrycker eller som en enkel espresso.

Den här blandningen är resultatet av flera års forskning och testning av olika blandningar. Du kan lita på att Starbucks Blonde®-blandningen är av högsta kvalitet. Starbucks® gör verkligen saker rätt!

Kaffekapslen är glad att kunna erbjuda denna älskade blandning i förpackningar med 450 g hela bönor. Du får en bra mängd kaffe för att testa olika espressodrycker, göra gott kaffe till dina vänner och din familj eller för att bjuda dina gäster på gott kaffe under affärsmöten.

Glöm inte att förvara den öppna påsen med hela bönor i en lufttät behållare för att bevara kaffets arom och smak. Vi rekommenderar också att du maler bönorna precis innan du brygger dem med den metod du föredrar.

Ingredienser

Rostade kaffebönor

Specifikationer

Mängd (g.)

450

Märken

Starbucks

Bäst före

14.01.2025

Starbucks® Blonde Espresso Roast

450 g. kaffebönor

(6)

Recensioner (6)

Brukar köpa en kopp lattemachiato med vanilj smak när jag åker in till stan och iom detta köp slipper jag åka 7 mil för mitt favorit kaffe Läs mer
Supergott kaffe och riktigt bra och snabb leverans 👍 Läs mer
Tevreden Läs mer
Tycker man om lättrostat kaffe är detta ett givet val. Lagom starkt med angenäm, kvardröjande sötma. Bra pris! Läs mer
Så gott kaffe och snabbaste leveransen när kaffesuget blir för stort. Läs mer
Len och fyllig, som en smällkaramell! Läs mer