Produktinformation

Här får du en Starbucks-klassiker med en fräsch och skarp smak och citrustoner som är perfekta för att få upp dig på morgonen. Och även om det är lite mindre intensivt än vad du vanligtvis ser i ett Starbucks-kaffe, har det fortfarande gott om karaktär.

Starbucks är en sann kaffemästare, där årtionden av målmedvetet arbete och expertis har resulterat i kaffe av högsta kvalitet. Med denna blandning vet man verkligen hur ingenting har lämnats åt slumpen och hur Starbucks har rostat bönorna vid en noggrant uppmätt temperatur och rostning för att träffa precis aromen, surheten och smaktonen som de har bedömt vara perfekt för ett milt morgonkaffe.

Frukostblandningen som du får här är, som allt Starbucks-kaffe, skapat exklusivt på 100% Arabicabönor, och naturligtvis skapat på samma bönor som används i Starbucks kaféer.

Så om du inte har ett Starbucks-kafé precis runt hörnet, kan du här njuta av ditt Starbucks-kaffe hemma. För med denna kapsel får en kaffeupplevelse av samma höga kvalitet som du vet från Starbucks-butiker utan att du behöver lämna hemmet.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Starbucks

Kapselsystem

Nespresso

Smakbetyg

Citrusfrukter

Egenskaper

Aluminium

Koppstorlek

Espresso, Lungo

Styrka

Kraftig (7/10)

Bäst före

12.05.2025

Breakfast Blend

Starbucks® by Nespresso® 10 kapslar

(8)

Recensioner (8)

It is what is says, best for breakfast. Will be ordering it again. Läs mer
Mitt ABSOLUTA nr 1 kaffe. Jag älskar detta kaffe att jag gråter blod när när jag inser som idag att jag druckit 40 koppar på 5 dagar ensam, och det är absolut inte för att jag är mig själv varken missunnsam eller att jag fått som allesammans helt för mig själv det endast priset som gör mig ont i hjärtat då jag inte kan rättfärdiga ett kaffe av detta priset mer än någon gång ibland och att dessutom alla 40 koppar har varit urdruckna jämförelsevis med vissa andra sorter som jag inte ens behagar att dricka upp hälften trots att jag är kaffesugen.....
Detta är kaffe när det är som bäst och såklart med oatlys i kaffe Barista edition som jag värmer lite i micron och sen vispar med en kaffe visp till ett härligt skum och häller över....
Så nu blir det att beställa kaffekapselns egna espresso och espresso strong för även dessa två är riktigt bra. Även om man som jag vill ha en stor kopp så finns aromer och smak nog för att brygga en lungo på dessa och att dom ändå är kraftiga och smakar länge i munnen efteråt,vilken är viktigt för mig. Att det känns att jag dricker kaffe,inte bara de sekunderna kaffet är i munnen.
Läs mer
Riktigt gott kaffe! Läs mer
Smakade mycket bra Läs mer
Min absoluta favorit bland kaffekapslar! Läs mer
En ny favorit! Så god och len i smaken; ett perfekt kaffe att vakna till! Läs mer
Fantastiskt gott kaffe till frukosten Läs mer
Mein Lieblingskaffe, runder Geschmack......Toll. Läs mer