Produktinformation

L’Ors många kaffevarianter har i flera år förtjust och slocknat kaffetörsten hos våra kunder. L’Or är känt för kompromisslös kvalitet och smaknyanser utöver det vanliga, så när du väljer en L’Or produkt är hantverket oöverträffat och smaken är sublim.

L’Or Long Classique är en av L’Ors bästsäljare och är en aromatisk mörkrostad kaffe med en ljuvlig crema. Smaken är kraftig och intensiv, så här kan du verkligen smaka kaffet. Man kan lugnt hälla i mjölk, men den naturliga sötman gör att man kan låta helt bli att ta i socker, ifall man vanligtvis gör det.

L’Or Long Classique bryggs perfekt i din Tassimo, där maskinen känner igen din kapsel genom det smarta streckkodteknologi, så att den vet precis vilken temperatur, tid och vattenmängd som ska användas för att brygga den perfekta koppen.

Med andra ord, här är ett kaffe som verkligen lever upp till namnet ’’Classique’’, för den kommer, enligt vår mening, falla i smak hos alla kaffeälskare. I detta paket finns det 24 kapslar, så det räcker ett tag.

Specifikationer

Antal kapslar

24

Antal koppar

24

Märken

L'OR

Kapselsystem

Tassimo

Koppstorlek

Lungo

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

08.04.2025

L'OR Café Long Classique

24 kapslar till Tassimo

(2)

Recensioner (2)

Fyllig och rik smak Läs mer
Supergott kaffe. Kommer köpa det igen Läs mer