Produktinformation

En äkta italiensk kaffeblandning.

Segafredo har skapat den perfekta blandningen av kaffe för den mest autentiska koppen italienskt kaffe du kan önska dig. Denna Caffè Crema Classico är gjord av 50 % Arabicabönor och 50 % Robustabönor. Lika mängd av båda sorters bönor ger kaffet en kryddad smak som förblir mild samtidigt som den ger dig den kraftighet du längtar efter i en espresso. Det gör också att det är mindre syra vilket gör det behagligt och lätt att dricka.

Om du vill prova äkta italienskt kaffe är detta blandningen för dig. Segafredo Zanetti-gruppen har gett människor över hela världen utsökt kaffe som är gjord med extrem omsorg för kvalitet. Det är därför inte konstigt att deras kaffe används på många caféer och restauranger.

Du kan nu njuta av detta kaffelika kaffe från din egen soffa. Om du gillar espressobaserade drycker som latte och cappuccino bör du absolut prova denna blandning.
När du gör kaffe av kaffebönor rekommenderar vi att du mal bönorna precis innan bryggning. Detta gör att dofterna och smakerna kan upplevas till fullo.

Få din påse med 1000 g Caffè Crema Classico kaffebönor från Kaffekapslen nu.

Specifikationer

Mängd (g.)

1000

Märken

Segafredo

Egenskaper

Arabica/Robusta

Styrka

Kraftig (8/10)

Bäst före

28.11.2025

Segafredo Caffé Crema Classico

1000 g. kaffebönor

(1)

Recensioner (1)

Bra smak och ingen syra efteråt. Fyllig i början men sen ”dör” den ut. Dvs smaken blir platt i slutet. Alltför dyr Läs mer