Produktinformation

Segafredo Zanetti-gruppen uppmärksammar varenda liten detalj i varje kaffeblandning de skapar. Från plockning till packning är de involverade i varje steg för att säkerställa det bästa kaffet för konsumenterna. Det är därför som deras logotyp syns på så många kaféer och restauranger runt om i världen.

Nu kan du brygga ditt eget Segafredo-kaffe hemma. Prova denna Caffè Crema Dolce-blandning. Det är ett sammetslent kaffe som är gjort av medelrostade Arabica- och Robusta-bönor.

Den välbalanserade harmonin mellan Arabica och Robusta erbjuder dig ett kaffe som har en härligt avrundad smakprofil. Alla kaffeälskare kommer säkerligen att njuta av en kopp av denna nymalda och nybryggda kaffeblandning. Caffè Crema Dolce är perfekt för att göra en caffècrema med din favoritkaffemaskin. Vacker kaffefärg toppat med en delikat kräm – vad mer kan man önska sig?

Hos Kaffekapslen kan du nu få en påse med 1000 g av denna delikata blandning av högkvalitativt kaffe så att du kan göra ditt eget kafé-kaffe hemma. Vi rekommenderar att du mal bönorna precis innan du brygger dem för att få det bästa resultatet.

Specifikationer

Mängd (g.)

1000

Märken

Segafredo

Smak

Sura Robusta, Aromatisk arabica, Mellanrostade bönor

Egenskaper

1000 gram, Arabica/Robusta

Styrka

Medel (7/10)

Bäst före

31.05.2025

Segafredo Caffé Crema Dolce

1000 g. kaffebönor

(3)

Recensioner (3)

Ljus men god i smaken Läs mer
Mycket gott och prisvärt kaffe Läs mer
Mycket gott kaffe till min espresso maskin ...
Milt i smaken men trots det så gillar jag det
Har ju provat andra sorter med milda smaker å dom har varit blä....
Annars brukar jag normalt använda kraftigare å mörkarer rostning ,men detta funkar bra som lite ombyte ...
Så super nöjd e jag.
Läs mer