Produktinformation

Njut av kaffe utan koffein tack vare Lavazzas Caffè Decaffeinato malda kaffe. Denna koffeinfria kaffeblandning är perfekt för dig som vill njuta av en rik kaffesmak utan koffeinpåverkan.

Varje 250 g burk med detta malda kaffe är består av arabica- och robusta-bönor av högsta kvalitet. Den medelstarka rostningen skapar en balanserad smakprofil, som varken är för stark eller för mild, med nötiga toner som garanterat kommer att glädja dina smaklökar.

Med sin gyllene crema och milda smak är Lavazzas Caffè Decaffeinato perfekt när som helst på dygnet.

Njut av en perfekt kopp koffeinfritt kaffe med Lavazzas Caffè Decaffeinato malda kaffe. Det är perfekt för alla kaffeälskare. Testa det idag och upptäck den utsökta smaken av Lavazzas koffeinfria kaffeblandning.

Specifikationer

Mängd (g.)

250

Märken

Lavazza

Styrka

Mild (3/10)

Bäst före

30.08.2025

Caffé Decaf - Lavazza

250 g. malt kaffe

(5)

Recensioner (5)

Första gången jag öppnade Lavazza-kaffeburken hade jag åkt på semester i min retro-husvagn, det var september och sommarvarmt, solen sken. Eftersom jag hade slutat med koffein-kaffe, hade jag druckit en del koffeinfri snabbkaffe ett tag, men nu skulle det bli bryggkaffe! Ojoj, vad det smakade skönt, Lavazza koffeinfri kaffe från burk. Sommaren blev lite lyxigare, så nu har jag köpt 2 extra burkar. Läs mer
Gott koffeinfritt kaffe och bra förpackning Läs mer
bra produkt, kvalitetsservice Läs mer
Väldigt bra! Läs mer
Toppen kaffe till espressomaskin utan koffein! Läs mer

Liknande kategorier