Produktinformation

Nescafé Café Ginseng-kapslar är perfekta för ett unikt skummande kaffe med en antydan till Fjärran Östern. Nescafé Café Ginseng imponerar med läckra, söta noter av karamell och en kraftfull, rund smak som väcker upp sinnena.

Kapslarna är gjorda av medelstora Robusta-bönor och krämig helmjölk, som förenas för att skapa ett mjukt, luftigt och sammetslent skum i koppen. Specialkaffet ger en verklig energiboost när som helst på dygnet tack vare en förstklassig ingrediens: Koreansk Ginseng. Ginseng har använts i traditionell medicin i århundraden och sägs ha ett antal antioxidant- och antiinflammatoriska effekter, samtidigt som det hjälper till att bekämpa trötthet. Så, om du behöver en pick-up, varför inte njuta av en uppfriskande och smakrik resa till Asien genom att trycka på en knapp?

En Nescafé Café Ginseng-kapsel ger en portion på 75 ml och en förpackning innehåller 16 kapslar. Poddarna passar för användning i alla Nescafe Dolce Gusto-maskiner.

Ingredienser

MJÖLKpulver (55,2 %), socker (21 %), snabbkaffe (19,3 %), naturlig arom, ginsengextraktpulver (Panax Ginseng C.A. Meyer) (0,15 %) [ginsengrot, glukossirap], stabiliseringsmedel (kaliumfosfat och natriumcitrat), emulgeringsmedel (SOYA-lecitin).

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

16

Märken

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smakbetyg

Karamell, Ginseng

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

28.02.2025

Nescafé Caffé Ginseng

16 kapslar till Nescafé Dolce Gusto

(2)

Recensioner (2)

Perfekt liten espresso med härlig créme och god smak. Har normalt socker i kaffe, men det behövs inte i här. Läs mer
ce café est un délice avec ce goût de caramel et le ginseng qui n'est pas trop fort, une vraie gourmandise Läs mer