Produktinformation

Dolce Vita Soy Cappuccino är ett utmärkt alternativ till den klassiska cappuccinon eftersom den är tillagad med sojamjölk. Kapslarna erbjuder ändå en mjölkig dryck och en balanserad kaffeupplevelse. Perfekt att servera till frukost, som en eftermiddagsboost eller för att skämma bort dina gäster! Det eleganta och krämiga kaffet har en sammetslen crema, en skummig struktur och underbar smak.

Denna cappuccino i caféstil är idealisk för veganer, för personer som är laktosintoleranta och för alla som föredrar ett växtbaserat mjölkalternativ i sitt kaffe. Kapslarna är snabba och enkla att använda: ta bara en kapsel, sätt in den i din Nescafé® Dolce Gusto-maskin, tryck på knappen och din värmande dryck är klar på nolltid.

En ask innehåller 8 kapslar Dolce Vita Soy Cappuccino, kapslarna är laktosfria och kompatibla med alla Nescafé® Dolce Gusto-maskiner.

Vi rekommenderar att du använder 3-4 streck på din Dolce Gusto-maskin.

Produkten innehåller kaffe och socker.

Denna produkt har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé

Ingredienser

Glukossirap, hydrerat kokosfett, snabbkaffe, SOJAPROTEIN (5%), emulgeringsmedel (E472e, E322), stabiliseringsmedel (E340ii).

Specifikationer

Antal kapslar

8

Antal koppar

8

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstorlek

Vanlig kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

28.02.2026

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

511

Protein

6,9

Fett (g)

28

- varav mättat fett

25

Kolhydrater

56

- varav sockerarter

8,2

Cappuccino Alla Soia - Dolce Vita

8 kapslar till Dolce Gusto

(4)

Recensioner (4)

Tycker inte denna ens smakar kaffe. Läs mer
Ok Läs mer
Helt ok Läs mer
Smakade verkligen inte gott, en bränd smak igenom hela kaffet och det luktade inte heller gott. Rekommenderar INTE. Läs mer