Produktinformation

Här på kaffekapslen erbjuder vi också vår helt egen variant av den välkända Café-klassikern Cappuccino.

Vi har skapat en klassisk Cappuccino baserad på en espresso, som kompletteras med en fin skummande krämig mjölk - precis som en Cappuccino borde vara.

Italienska kaffetyper är vanligtvis kända för att ha väldigt talande namn som beskriver hur kaffet tillagas, såsom Latte, Espresso och Macchiato, men Cappuccino är lite av ett undantag, eftersom Cappuccino betyder "huva", som kommer från Cappuccinoen inspiration tros härstammar från franciskanernas munkar ordning, där munkarnas skär är försedd med kepsar.

Eftersom en Cappuccino som en Latte är en Espressobaserad som har tillsatts väl med skummad mjölk, tänker många människor nog, vad är skillnaden mellan en Cappuccino och en Latte?

Det är en bra fråga, och skillnaderna är inte så stora. En Cappuccino serveras vanligtvis i en mindre kopp än en Latte, och den har en starkare Espresso-smak, eftersom förhållandet mellan mjölk och Espresso och skum fördelas jämnare i en Cappuccino än i en Latte, där den senare har mer mjölk och skum. Sist men absolut inte minst är den mest avgörande skillnaden kanske att man kan säga att en Cappuccino är en espresso tillsatt ett lager mjölkskum, där en Latte är känd av det faktum att mjölken och kaffet blandas.

Vår Cappuccino har en mellanbrun färg, fint mjölkskum och en koffeinnivå som antagligen borde muntra upp dig utan att det blir för mycket. Här, med andra ord, finns en klassisk Cappuccino till ett rimligt pris som enligt vår mening passar de flesta.

Vi levererar denna Cappuccino i kapslar som passar perfekt till din Dolce Gusto-maskin.

Denna produkt har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé

Ingredienser

Vit kapsel: baspulver (glukossirap, ohärdad kokosolja, stabilisatorer: E340, E452; MJÖLKprotein, klumpförebyggande medel: E551, emulgeringsmedel: E471, E472e; färg: E160a), skumMJÖLKSpulver (24 %) (EU), VASSLEpulver, socker, dextros, VASSLEproteiner, klumpförebyggande medel: E551, salt. Brun kapsel: rostat kaffe (kaffebönor från länder utanför EU).

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

8

Märken

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstorlek

Stor kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

26.11.2024

Näringsinformation

Energi, kcal

406

Protein

12

Fett (g)

14

- varav mättat fett

8,7

Kolhydrater

48

- varav sockerarter

27

Cappuccino - Vardagskaffe

16 kapslar till Dolce Gusto

(22)

Recensioner (22)

Nöjd med cappuccino smaken, inte blaskig som många andra av samma märke. Läs mer
Har testat ett par olika sorter cappuccino, och denna vinner för mig för den är prisvärd, zuegas är bra också men mycket dyrare. starbucks är sämre. Läs mer
Mycket god smak på denna. Läs mer
Gott Läs mer
Är ett riktigt gott kaffe, smakrikt, Läs mer
God kaffe smak lovet it Läs mer
Prisvärd och god! Läs mer
Väldigt god. Blev glatt överraskad över smaken särskilt till det priset! Läs mer
Skulle vara lite mer kaffesmak. Blir lite utspädd. Läs mer
Riktigt gott kaffe Läs mer
Mycket gott Läs mer
Alltid med i min beställning gott och bra smak Läs mer
++++ Läs mer
Tyvärr inte alls nöjd, mer som kaffe med mjölk. Skummet är för tunnt och smaklöst, kaffet saknar styrka. Både Starbucks och Zoegas är mycket bättre Läs mer
Mer smaksatt vatten än cappuccino. Mycket besviken. Läs mer