Produktinformation

Här på kaffekapslen erbjuder vi också vår helt egen variant av den välkända Café-klassikern Cappuccino.

Vi har skapat en klassisk Cappuccino baserad på en espresso, som kompletteras med en fin skummande krämig mjölk - precis som en Cappuccino borde vara.

Italienska kaffetyper är vanligtvis kända för att ha väldigt talande namn som beskriver hur kaffet tillagas, såsom Latte, Espresso och Macchiato, men Cappuccino är lite av ett undantag, eftersom Cappuccino betyder "huva", som kommer från Cappuccinoen inspiration tros härstammar från franciskanernas munkar ordning, där munkarnas skär är försedd med kepsar.

Eftersom en Cappuccino som en Latte är en Espressobaserad som har tillsatts väl med skummad mjölk, tänker många människor nog, vad är skillnaden mellan en Cappuccino och en Latte?

Det är en bra fråga, och skillnaderna är inte så stora. En Cappuccino serveras vanligtvis i en mindre kopp än en Latte, och den har en starkare Espresso-smak, eftersom förhållandet mellan mjölk och Espresso och skum fördelas jämnare i en Cappuccino än i en Latte, där den senare har mer mjölk och skum. Sist men absolut inte minst är den mest avgörande skillnaden kanske att man kan säga att en Cappuccino är en espresso tillsatt ett lager mjölkskum, där en Latte är känd av det faktum att mjölken och kaffet blandas.

Vår Cappuccino har en mellanbrun färg, fint mjölkskum och en koffeinnivå som antagligen borde muntra upp dig utan att det blir för mycket. Här, med andra ord, finns en klassisk Cappuccino till ett rimligt pris som enligt vår mening passar de flesta.

Vi levererar denna Cappuccino i kapslar som passar perfekt till din Dolce Gusto-maskin.

Denna produkt har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé

Ingredienser

Vit kapsel: baspulver (glukossirap, ohärdad kokosolja, stabilisatorer: E340, E452; MJÖLKprotein, klumpförebyggande medel: E551, emulgeringsmedel: E471, E472e; färg: E160a), skumMJÖLKSpulver (24 %) (EU), VASSLEpulver, socker, dextros, VASSLEproteiner, klumpförebyggande medel: E551, salt. Brun kapsel: rostat kaffe (kaffebönor från länder utanför EU).

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

8

Märken

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstorlek

Stor kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

31.07.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

406

Protein

12

Fett (g)

14

- varav mättat fett

8,7

Kolhydrater

48

- varav sockerarter

27

Cappuccino - Vardagskaffe

16 kapslar till Dolce Gusto

(30)

Recensioner (30)

Ush, den smakar kaffesump! Kommer inte köpas igen! Läs mer
Helt ok cappuccino för det priset, kommer köpa flera Läs mer
Smakrikt med härlig arom. Läs mer
Jättegod, snäppet sämre än nescafe. Men ta en plupp mindre av mjölkkapseln. Annars smakar den lite blaskig. Läs mer
Förvånandsvärt god! Har testat andra kaffesorter från vardagskaffe och tyckt dom smakat dåligt eller utblandat. Denna smakade jättebra! Bättre än René cappuccino och lika bra som Gimoka. Inte lika bra som Nescafes egna men inte så långt ifrån, och till ett mycket billigare pris. Kommer nog köpa många förpackningar av den här. Läs mer
Smaker bra. Läs mer
Helt ok! Läs mer
Gokaffe som förgyller mina helger. Dessutom bra pris och snabb leverans. Tyvärr är hemleverans inte möjligt löngre, trist Läs mer
Nöjd med cappuccino smaken, inte blaskig som många andra av samma märke. Läs mer
Har testat ett par olika sorter cappuccino, och denna vinner för mig för den är prisvärd, zuegas är bra också men mycket dyrare. starbucks är sämre. Läs mer
Mycket god smak på denna. Läs mer
Gott Läs mer
Är ett riktigt gott kaffe, smakrikt, Läs mer
God kaffe smak lovet it Läs mer
Prisvärd och god! Läs mer