Produktinformation

Dolce Vita är ett italiensk märke som har gjort en serie dryckor till Nespresso i olika smakvarianter, som till exempel denna ljuvliga karamellvariant, Caramelito.

Dolce Vita serien består utav olika varma dryckor gjord i kafé stil, som särskilt lämpar sig till dem som vill spara på koffeinen, eller för dem yngsta som inte helt är redo för en hel kaffe ännu.

Dolce Vita Caramelito kommer med en smak av kaffe, mjölk och karamell. En ljuvlig och klassisk kombination som serveras i samma stil som man känner från en Latte.

Italien är en kaffesupermakt med stolta kaffetraditioner som varierar från Espresso till Latte och Cappuccino och många andra kafé-klassikers. Dolce Vita har skelett till detta, och ger deras bud på en kaffedryck i den milda ändan. Här är en ljuvlig karamell smak, som vi är säkra på faller i smak hos många.

Dolce Vita Caramelito bryggs perfekt i din Nespresso maskin, men kom ihåg att brygga den med espresso-knappen på din maskin, så får du det bästa resultatet.

Produkten innehåller kaffe, socker och mjölk/mjölkpulver.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Socker, glukossirap, kokosfett, skumMJÖLKSpulver, snabbkaffe (4%), kakaosmörpulver (3%), stabiliseringsmedel (E340, E451), salt, arom, MJÖLKproteiner, antiklumpningsmedel (E341, E551) , emulgeringsmedel (E471), favorit (E160a)

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Karamell

Egenskaper

Kaffe med smak

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

31.12.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

430

Protein

5

Fett (g)

11

- varav mättat fett

10

Kolhydrater

78

- varav sockerarter

62

Karamell - Dolce Vita

10 kapslar till Nespresso®

(12)

Recensioner (12)

Väldigt söt, inget för mig tyvärr. Läs mer
Alla produkter vi köpt från er är toppen, men den här är en av mina absoluta favoriter. Med så god varm dryck behövs inget kaffebröd. Läs mer
Perfekt smak Läs mer
Denna passar bra att göra kaffedrinkar med Läs mer
Nice caramel taste. Läs mer
Sött och inte ngn smak av kaffe , dricker flera koppar av dessa varje dag , funkar fint med min Nespresso Kommer garanterat köpa igen , bra pris oxå Läs mer
Jättegod karamellsmak. Smakar inte kemiskt.
Läs mer
Kanske är det jag som inte läst nogrannt men denna sorten innehåller endast 4% kaffe. Var perfekt ta en sånn här tillsammas med en vanlig kaffe för att få lite smak och istället för mjölk. Men endast denna ersätter inte kaffesuget Läs mer
Mycket goda ien cappuccino dessutom de mest prisvärda kapslar som finns Läs mer
Karamell smaken är ett måste här dessutom är det bra kvalitet på kappslarna och bästa pris på alla kappslarna. Läs mer
Super tevreden. Heerlijke koffie. Läs mer
No te hace falta la leche muy bueno pero dulce Läs mer