Produktinformation

Sedan 1845 har Lindt från Schweiz försett världen med utsökt choklad. Lindt är känd för sina läckra mjukstoppade chokladbollar, den gyllene påskharen och inte minst de populära Lindt Excellence chokladplatta i olika smaker.

Lindt har aldrig varit rädd för att experimentera, och har därför för vana att kombinera choklad med okonventionella ingredienser för att ge nya spännande smaker - varav denna Chili-variant är ett bra exempel!

Här får du en djup mörk choklad kombinerat med den kryddiga smaken av Chili. Lindtchoklad, jämfört med de flesta andra choklad, har ett extra högt innehåll av kakao. Det kommer verkligen till sin rätt här, för när du smakar den här varianten känner du först den djupa chokladsmaken som uppföljningen slutar med den kryddiga chilismaken. Här får du en smak som är ihållande, där den kryddiga chilin är perfekt dämpad av den mörka chokladsmaken.

Här får du en choklad som är riktigt rik på smak, som bara förbättras när den avnjuts tillsammans med en god kopp kaffe eller ett glas gott vin. En choklad som ska avnjutas långsamt med en liten bit i taget, så att smaken kommer till sin fulla rätt.

Vi levererar denna läckra kvalitetschoklad i en platta på 100 gram.

Ingredienser

Socker, kakaomassa, kakaosmör, vattenfritt MJÖLKfett, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), chiliextrakt, aromer. Kan innehålla MJÖLK, HASSELNÖTTER, MANDLAR, andra NÖTTER. Den mörka chokladen innehåller minst 48% kakao Allergens: MJÖLK, SOJA, HASSELNÖTTER, MANDLAR, NÖTTER

Specifikationer

Mängd (g.)

100

Märken

Lindt

Smakbetyg

Mörk choklad, Chili

Bäst före

31.10.2024

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

542

Protein

6,0

Fett (g)

33

- varav mättat fett

20

Kolhydrater

51

- varav sockerarter

47

Lindt Chili

100 g. choklad

Recensioner (0)