Produktinformation

Dolce Vita är ett italiensk märke som har gjort en serie dryckor till Nespresso i olika smakvarianter, gjord i kaféstil. Dem lämpar sig till dem som vill spara på koffeinen, eller för dem yngsta som inte helt är redo för en hel kaffe ännu.

Denna ljuvliga choklad-baserade variant, ''Cioccomenta'' är ett bra exempel på detta. Dolce Vita Cioccomenta kommer med ett rikt kaffe och mörk mintchoklad smak, men har dock ett minimalt koffeininnehåll, så du kan få dig en ljuvlig kopp aftonkaffe, utan att bekymra dig om din nattsömn.

Dolce Vita har här med Cioccomenta varianten gett ett bud på en ny spännande kaffedryck. Den eleganta kombinationen av kaffe ocg mörk mintchoklad drar fram en rik smak, som inte mindre hör hemma i den mildare ändan på koffeinskalan.

Här är med andra ord en ljuvlig och nytänkande smakupplevelse, som vi är säkra på kommer få många anhängare - för en god kopp mörk kaffe går enligt oss alltid bra tillsammans med en bit ljuvlig mörk choklad, och här får du båda i én.

Dolce Vita Cioccomenta bryggs perfekt i din Nespresso maskin, men kom ihåg att brygga den med espresso-knappen på din maskin, så får du det bästa resultatet.

Produkten innehåller kaffe, socker och mjölk/mjölkpulver.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Socker, skumMJÖLKSpulver, helt hydrerat vegetabiliskt fett (kokos), glukossirap, fettsnålt kakaopulver (6 %), snabbkaffe (4 %), MJÖLKproteiner, stabiliseringsmedel (e340, e452), laktos (MJÖLK), salt, klumpförebyggande medel (e341, e551), emulgeringsmedel (e471, e472e), aromer.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Choklad, Grönmynta

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

30.11.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

440

Protein

8,3

Fett (g)

13

- varav mättat fett

12

Kolhydrater

72

- varav sockerarter

68

Mintchoklad - Dolce Vita

10 kapslar till Nespresso®

(6)

Recensioner (6)

Smakar gott även med dubbel mängd vatten. Smak av mynta till fördel. Läs mer
En mycket god variant Läs mer
Denna är jättegod Läs mer
Den var okej men vanliga chokladen är mycket bättre Läs mer
Angenäm och har den typiska smaken av maskinchoklad, men med väldigt mycket mint Kapseln är dåligt utformad, så maskinen hänger sig på ca var 3:e Läs mer
Mycket gott! Behöver dock två kapslar här också en lungo och en espresso. Skulle önska en starkare smak så att det bara räcker med en kapsel. Läs mer