Produktinformation

Maler du ditt eget kaffe? Här får du hela 1 kg, så du har tillräckligt med bönor för att hålla kaffekvarnen i gång ett tag.

Vårt Crema Vardagskaffe är skapat på en blandning av mellanrostad Arabica (60%) och Robusta bönor (40%), vilket har resulterat i ett krämigt milt kaffe med en rund kropp och en något sur eftersmak.

Här är ett enkelt kaffe, som lämpar sig briljant som vardagskaffe. När bönorna har malts kan detta kaffe avnjutas fint som det är, till exempel filter eller kolvkaffe. Men tillsatsen av Robusta har gjort det extra krämigt, vilket gör det särskilt lämpligt för till exempel en kaffe där du använder mycket mjölk, till exempel en Latte eller ett Café Au Lait.

Här malar du bönorna själv, så du får kaffet som passar dig. För när du malar bönorna själv kan du justera aromen, styrkan och smaken för att skapa ett kaffe med den smak som passar dig bäst. Till exempel ger en finare malning, ett kaffe med mer bitterhet och en grövre malning ett kaffe med mer surhet. Naturligtvis bedömer du vilken smak som passar dig.

Med andra ord, när du malar bönorna själv får du en rikare och mer nyanserad kaffeupplevelse - och som en extra bonus, en fin doft av nymalet kaffe i köket.

För det optimala resultatet rekommenderar vi att du först maler kaffet precis innan du behöver det.

Ingredienser

Rostade kaffebönor

Specifikationer

Mängd (g.)

1000

Märken

Kaffekapslen

Egenskaper

Arabica/Robusta

Styrka

Medel (6/10)

Bäst före

15.03.2025

Crema - Vardagskaffe

1000 g. kaffebönor

(157)

Recensioner (157)

Har köpt de här kaffe nån gång förut
å hä ä ett gale gött kaffi
Läs mer
Ett riktigt fylligt smakrikt kaffe, passar perfekt för den där morgonkoppen att starta dagen med.
Jag föredrar ofta starkare kaffe men man får då ofta en bitter bismak, denna blandning är perfekt då den har någorlunda bra styrka men utan bittersmaken.
Går att dricka med eller utan sötningsmedel och för att få full smak så brukar jag dricka denna utan mjölk.
Rekommenderar varmt
Läs mer
Perfekt varje dagskaffe! Läs mer
Bra och prisvärd Läs mer
Perfekt vardagskaffe. Lagom starkt och välsmakande. Läs mer
Bästa kaffet, köper inget annat. Läs mer
Godaste kaffebönor Läs mer
För svag böna, tyvärr. Läs mer
Perfekta med bra pris, det vill säga toppen,
Ska framöver även pröva fler sorter även om dessa passar mig utmärkt
Läs mer
Den smakar väldigt gott jag rekommenderas att köpa den
Läs mer
Vi gillar detta kaffet som är i lagom smak. Ligger precis på mitten av alla parametrar i mätning av kaffets egenskaper. Bra som vardagskaffe och smakar väldigt gott. Priset är så bra i jämförelse med många andra dyrare kaffe som inte alls smakar lika gott. Det här är ett kaffe vi jämt köper och är supernöjda med. Läs mer
Gott!! Läs mer
Jättegott vardagskläder,till ett bra pris Läs mer
Gott vardagskaffe. Kört mest i kaffemaskin, men även i en Gaggia Classic espressomaskin. Inte det starkaste, men inte heller bittert. Rekommenderas, speciellt med tanke på priset under 100kr. Läs mer
Bra smak för en bra pris Läs mer

Liknande kategorier