Produktinformation

Här är Lavazzas Crema E Aroma kaffebönblandning i en 1000g förpackning för att du ska ha gott om kaffe till hands ett tag.

Lavazzas stolta kaffetradition har varit en bas i många hushåll och caféer i flera år. Du kan nu ta med dig denna höga kvalitet till ditt hem och göra kafékvalitetskaffe i ditt eget kök.

Crema E Aroma är en blandning av Arabicabönor från Central- och Sydamerika och Robustabönor från Afrika. Denna kombination ger dig en intensiv upplevelse med en delikat beska som rundar av kaffet perfekt.

Bönorna är mörkrostade, vilket är perfekt att använda som espresso eller som bas för din cappuccino, latte eller andra espressobaserade drycker. Om du gör en espresso får du en vacker crema ovanpå ditt kaffe.

Med denna 1000g påse med kaffebönor kan du mala ditt kaffe precis som du vill ha det och göra kaffe för att tillfredsställa varje sug. Vi rekommenderar att du maler bönorna direkt före användning så att ditt kaffe är så färskt som möjligt.

Lavazzas högkvalitativa kaffe är perfekt exemplifierat i deras Crema E Aroma-blandning. Prova dessa bönor nu och vi är säkra på att du inte kommer att ångra ditt val.

Ingredienser

Rostade kaffebönor

Specifikationer

Mängd (g.)

1000

Märken

Lavazza

Egenskaper

Arabica/Robusta

Styrka

Kraftig (8/10)

Bäst före

30.12.2025

Lavazza Crema E Aroma Blue

1000 g. kaffebönor

(7)

Recensioner (7)

Fresher date compare to local store, and cheaper, most important, genuine product, great choice! Läs mer
Mycket bra kaffe Läs mer
Läs mer
Perfekt till min Jura E8 Espressomaskin Läs mer
Detta kaffe är perfekt till cappuccino. Läs mer
Caféet gav mig detta kaffe till min cappuccino, perfekt.
Visade mig påsen. Vill ha det igen.
Läs mer
En böna som inte passade vattenkvaliteten där jag bor! Dessutom för syrlig och torr....
Läs mer