Produktinformation

En mjölbaserad dryck baserad på en klassisk fransk dessert.

Härlig, söt och sammetslen. Denna crème brûlée-smaksatt dryck från Dolce Vita är perfekt för dig som vill ha en varm dryck som inte är kaffe. Varje gång du brygger en kapsel av denna dryck kommer du att smaka den karamelliserade grädden som du minns från efterrätten. Den är precis lika silkeslen och njutbar.

Avnjuts bäst som espresso (40 ml). Den här drycken görs enkelt med din Lavazza A Modo Mio-maskin. Sätt bara in kapseln i din maskin och brygg och inom en minut kommer du att kunna njuta av denna unika dryck.

Den är ljuvligt söt og du kan njuta av den när som helst på dygnet. Det är en härlig avslutning på en måltid med vänner eller en fantastisk eftermiddagsdryck när du vill koppla av.

Kapslarna innehåller mjölk/mjölkpulver och socker men inkluderar inte kaffe. Varje förpackning innehåller 16 Lavazza A Modo Mio-kompatibla kapslar.

Ingredienser

Socker, skumMJÖLKSpulver (20%), kokosfett, glukossirap, VASSLEpulver, bränt socker (1%), stabiliseringsmedel (E340, E452), MJÖLKproteiner, arom, antiklumpningsmedel (E551), emulgeringsmedel (E481)

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

16

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Lavazza a Modo Mio

Koppstorlek

Vanlig kopp

Bäst före

30.09.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

440

Protein

8,3

Fett (g)

12

- varav mättat fett

12

Kolhydrater

74

- varav sockerarter

73

Crème Brûlée - Dolce Vita

16 kapslar till Lavazza a Modo Mio

(1)

Recensioner (1)

Mycket trevlig flytande efterrätt Läs mer