Produktinformation

Dolce Vita är ett italiensk märke som har gjort en serie dryckor till Nespresso i olika smakvarianter, som till exempel denna ljuvliga Creme Brulee variant. Dolce Vita serien består utav olika varma dryckor gjord i kafé stil, som särskilt lämpar sig till dem som vill spara på koffeinen, eller för dem yngsta som inte helt är redo för en hel kaffe ännu.

Dolce Vita Creme Brulee är gjord med inspiration från den klassiska franska dessert. Smaken är som den man kåanner från en Creme Brulee, vaniljagtig med en rostad karamelliserad bas och krämig konsistens.

Dolce Vita har här varit nytänkande och skapat en variant man inte ser varje dag till Nespresso. En Nespresso maskin är inte endast till kaffe, och här får du en ny och unik smakupplevelse, som lämpar sig perfekt till när man ska skämma bort sig själv, när du behöver en liten paus.

Dolce Vita Creme Brulle bryggs perfekt i din Nespresso maskin, men kom ihåg att brygga den med espresso-knappen på din maskin, så får du det bästa resultatet.

Produkten innehåller socker och mjölk/mjölkpulver.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Socker, skumMJÖLKSpulver, helt hydrerat vegetabiliskt fett (kokos), glukossirap, VASSLEpulver, karamelliserat socker (1 %), stabiliseringsmedel (E340, E452), MJÖLKproteiner, aromer, salt, klumpförebyggande medel (E551), emulgeringsmedel (E481).

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

30.11.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

440

Protein

8,3

Fett (g)

12

- varav mättat fett

12

Kolhydrater

74

- varav sockerarter

73

Crème Brûlée - Dolce Vita

10 kapslar till Nespresso®

(8)

Recensioner (8)

Trodde först att inte allt kaffe kommit ut från kapseln då det var cremefärgat, men så skulle färgen visst vara. Gott när man är sugen på något sött. Läs mer
Alla produkter vi köpt från er är toppen, men den här är en av mina absoluta favoriter. Med så god varm dryck behövs inget kaffebröd. Läs mer
Helt okej, men måste bryggas som ristretto annars blir den helt blaskig Läs mer
Smakar snarare som te, ingen smak av kaffe Läs mer
Smakar bara socker och mjölkpulver, har ingen kaffesmak alls i kapseln. Läs mer
Det finns inte någon smak av Kaffe på det här blasket. Läs mer
Gott, men hade önskat mer smak. Kändes blaskigt Läs mer
Det godaste jag har druckit Läs mer