Produktinformation

Sedan 1907 har det spanska Marcilla märke varit bland kaffe-favoriterna sydpå som i Spanien, Portugal och Latinamerika.

Marcillas Espresso har en intensiv smak och en fin crema. Den bryggs perfekt i din Tassimo, där maskinen känner igen din kapsel genom det smarta streckkodteknologi, så att den vet precis vilken temperatur, tid och vattenmängd som ska användas för att brygga den perfekta koppen.

Marcillas Espresso är en klassiker, som du hittar om och om igen i sydens kaféer - och även fast du befinner dig lite längre bort än så, kan du nu lätt njuta denna klassiker hemma hos dig själv.

Med Marcillas koffeinfri Espresso kan du njuta en luvlig kop espresso som eftermiddag eller kvällskaffe, utan att förlora någon natssömn. Smaken är klassisk Marcilla - aromatisk och intensiv, men med den fördelen att den inte håller dig uppe på natten. Den kan därav fint kombineras med en klassisk Marcilla Espresso som morgonkaffe, och denna som eftermiddagskaffe, tillsammans med till exempel en bit ljuvlig mörk choklad.

Marcilla Espresso representerar den klassisk sydeuropeiska kaffekultur. Här är en Espresso som definerar vad en Espresso ska vara.

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

16

Märken

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Egenskaper

Koffeinfritt

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Kraftig (8/10)

Bäst före

13.03.2025

Marcilla Koffeinfri Espresso

16 kapslar till Tassimo

(1)

Recensioner (1)

Supergott Läs mer