Produktinformation

Kaffekapslen presenterar en islatte-version av sitt berömda Dynamite-kaffe. Ett starkt kaffe med mjölk och socker som svalkar dig och samtidigt ger dig den energi du behöver för en aktiv sommar.

Vår Dynamite-kollektion växer och vi tänkte: "Varför inte göra en sommarversion av vårt starkaste kaffe?" Nu kan du beställa din Dynamite Iced Latte och prova den själv! Ställ in den i kylskåpet och när den är tillräckligt kall kan du njuta av ett kallt, uppfriskande iskaffe som du aldrig tidigare har druckit. Den starka kaffeblandningen är i perfekt balans med mjölken, vilket ger dig en krämig och delikat latte samtidigt som du fortfarande får smaken av det utsökta, starka kaffet. Dess sötma ger den en liten extra krydda som gör den ännu godare.

Byt ut energidryckerna mot vår Dynamite Iced Latte och få ännu mer koffein! Vårt Dynamite-kaffe innehåller 140 milligram koffein.

Varning: Extremt högt koffeininnehåll. Bör inte avnjutas av barn, gravida eller ammande kvinnor.

Ingredienser

Vatten, SIMMJÖLK (35%), socker, Grädde (MJÖLK) 4%, maltodextrin, snabbkaffe (1,95%), karamelliserat socker, surhetsreglerande medel: natriumfosfater, förtjockningsmedel: cellulosa; natriumkarboximetylcellulosa, pektiner.

Specifikationer

Milliliter

230

Märken

Kaffekapslen

Smak

Karamell

Styrka

Mycket kraftig (10/10)

Bäst före

30.11.2024

Special Price

8,00 kr

Näringsinformation per 100 ml.

Energi, kcal

67

Protein

1,8

Fett (g)

1,5

- varav mättat fett

1

Kolhydrater

11

- varav sockerarter

7,4

Dynamite Ice Latte

230 ml. iskaffe

(2)

Recensioner (2)

Supergod! Beställde till kontoret, och alla tog slut på några dagar. Super att ha i kylskåpet för att bryta av mot den vanliga varma koppen. Rekomenderas!! Läs mer
Smakar bränt, med toner av aska och kemikalier. Läs mer

Liknande kategorier