Produktinformation

Här är den perfekta avkalkningslösningen för din espressomaskin, tillverkad av naturliga ingredienser som gör att din maskin känns nästan som ny! 

De'Longhi, experter på kaffe och kaffetillbehör, har tagit fram denna avkalkningslösning för att återställa din maskin till optimala hygieniska förhållanden utan användning av förorenande kemikalier. 

Kaffemaskiner hjälper dig att njuta av din favoritdryck när du behöver det, och för att den ska fortsätta att göra det måste du ta väl hand om din maskin. Det är därför viktigt att rengöra och avkalka maskinen regelbundet. Detta gör att maskinen kan fungera korrekt och fortsätta att göra det den gör bäst. 

Kalkavlagringar i maskinen kan få kaffet att smaka annorlunda, öka bryggtiden och orsaka mycket buller från maskinen. Med De'Longhis EcoDecalk-lösning får du 5 doser för att ta hand om din maskin.

Specifikationer

Stycken

5

Märken

DeLonghi

Delonghi Avkalkning Eco Decalk DLSC500

5 behandlingar till espressomaskiner

(1)

Recensioner (1)

Ni ligger bra i pris på produkten i jämförelse med konkurrenterna. Jag gillar att använda maskinerna egna ordinarie rengörings produkter. Inte för att de nödvändigtvis är bättre men de känns bättre i alla fall 😅 Läs mer