Handla enligt () x
Alla filter

E.S.E. pods

Filter

58 varor
Flytande Avkalknings - Kaffekapslen
(272)
69,00 kr
Kaffekapslen avkalkningstabletter för Tassimo
(200)
79,00 kr
Pumpkin spice sirup
(50)
39,00 kr
Gimoka Gran Bar paket och pods till E.S.E.
(72)
39,00 kr
2,17 kr / kopp
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(33)
36,00 kr
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(64)
33,00 kr
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(72)
36,00 kr
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(42)
36,00 kr
Letmælk - Arla
(6)
115,00 kr
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
(43)
37,00 kr
Gimoka Gran Festa paket och pods till E.S.E.
(68)
39,00 kr
2,17 kr / kopp
Handhållen mjölkskummare
(115)
69,00 kr
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
(6)
119,00 kr
2,38 kr / kopp
Nuss Nougat sirup
(21)
39,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(4)
155,00 kr
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(42)
125,00 kr
Kaffekapsle stainless steel with silicon grib
(88)
115,00 kr
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(23)
37,00 kr
Kaffekapslen metal clamps with logo
(19)
69,00 kr
Caffe Borbone Red  E.S.E  (50)
(4)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Kaffekapslen podholder
(13)
162,00 kr
Caffe Borbone Nera  E.S.E  (50)
(6)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Förpackning med 4 kaffemuggar
(200)
122,00 kr
illy Medium Roast package and pods for E.S.E.
(48)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
illy Classico paket och 200 pods till E.S.E.
(49)
699,00 kr
3,50 kr / kopp
illy Intenso Bold Roast paket och 200 pods till E.S.E.
(21)
679,00 kr
3,40 kr / kopp
Garibaldi Intenso paket och pods till E.S.E.
(165)
82,00 kr

shopping-bag

Hermesetas Mini Sweeteners
(46)
66,00 kr
Caffe Borbone Oro  E.S.E (50)
(6)
139,00 kr
2,78 kr / kopp
Descaling Tablets - Bosch
(1)
149,00 kr
Coffee Plant design thermal mug
(3)
95,00 kr
Kaffekapslen Stainless steel thermal mug
(35)
112,00 kr
Kaffekapslen Transparent double wall cup with straw
(1)
64,00 kr
Kaffekapslen Double Wall Cup with straw
(4)
66,00 kr
Kaffekapslen black tray with Logo
(13)
67,00 kr
Kaffekapslen Cork Coaster
(11)
54,00 kr
illy Decaffeinato
(9)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Coffee art decoration set from kaffekapslen
(12)
79,00 kr
illy Espresso Decaf paket och 200 E.S.E. pods
(4)
699,00 kr
3,50 kr / kopp
illy Lungo 200 paket och kapslar för E.S.E.
(11)
699,00 kr
3,50 kr / kopp

shopping-bag

Caffe Borbone Dek  E.S.E  (50)
(3)
139,00 kr
2,78 kr / kopp

shopping-bag

Caffe Borbone Light E.S.E (50)
Specialpris 79,00 kr Ordinarie pris 139,00 kr
1,58 kr / kopp

shopping-bag

illy Easy Espresso
2 099,00 kr
Capri - Kimbo
109,00 kr
2,18 kr / kopp

shopping-bag

Espresso Decaf - Kimbo
119,00 kr
2,38 kr / kopp

shopping-bag

Amalfi - Kimbo
109,00 kr
2,18 kr / kopp

shopping-bag

Pompei - Kimbo
109,00 kr
2,18 kr / kopp

shopping-bag

Espresso Napoletano - Kimbo
(1)
109,00 kr
2,18 kr / kopp

shopping-bag

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras. 

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras.

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.