Handla enligt () x
Alla filter

E.S.E. pods

Filter

60 varor
Flytande Avkalknings - Kaffekapslen
(27)
69,00 kr
Handhållen mjölkskummare
(27)
69,00 kr
Kaffekapslen avkalkningstabletter för Tassimo
(18)
79,00 kr
Caffe Borbone Light E.S.E (50)
Specialpris 79,00 kr Ordinarie pris 139,00 kr
1,58 kr / kopp
Salted Caramel Syrup - Fabbri
175,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
155,00 kr
Nuss Nougat sirup
39,00 kr
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(1)
36,00 kr
Letmælk - Arla
(2)
115,00 kr
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(3)
33,00 kr
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(9)
125,00 kr
illy Medium Roast package and pods for E.S.E.
(17)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Chai coffee sirup
39,00 kr
Garibaldi Dolce Aroma paket och pods till E.S.E.
(8)
82,00 kr
Kaffekapsle stainless steel with silicon grib
(5)
115,00 kr
Caffe Borbone Red  E.S.E  (50)
(1)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Caffe Borbone Nera  E.S.E  (50)
(2)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(2)
36,00 kr
Coffee Plant design thermal mug
95,00 kr
illy Forte
79,00 kr
4,39 kr / kopp

shopping-bag

Coffee art decoration set from kaffekapslen
(1)
79,00 kr
Pumpkin spice sirup
(2)
39,00 kr
illy Intenso Bold Roast paket och 200 pods till E.S.E.
(5)
679,00 kr
3,40 kr / kopp
Kaffekapslen Cork Coaster
(1)
54,00 kr
Kaffekapslen podholder
(2)
162,00 kr
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
(1)
119,00 kr
2,38 kr / kopp
Caffe Borbone Dek  E.S.E  (50)
139,00 kr
2,78 kr / kopp
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(1)
36,00 kr
Garibaldi Intenso paket och pods till E.S.E.
(14)
82,00 kr
Coffee Spot design thermal mug
98,00 kr
Kaffekapslen black tray with Logo
67,00 kr
illy Decaffeinato
(1)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Förpackning med 4 kaffemuggar
(40)
122,00 kr
illy Intenso
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Cat design thermal mug
95,00 kr
Caffe Borbone Oro  E.S.E (50)
(1)
139,00 kr
2,78 kr / kopp
Descaling Tablets - Bosch
149,00 kr
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(2)
37,00 kr
Dynamite Coffee Thermal cup
(1)
108,00 kr
Latte Art dekorationsset
(9)
92,00 kr

shopping-bag

illy Easy Espresso
2 099,00 kr
illy Classico paket och 200 pods till E.S.E.
(7)
699,00 kr
3,50 kr / kopp
Kaffekapslen metal clamps with logo
(1)
69,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
155,00 kr
Hazelnut Syrup - Fabbri
175,00 kr
Espresso Napoletano - Kimbo
109,00 kr
2,18 kr / kopp
illy Espresso Decaf paket och 200 E.S.E. pods
699,00 kr
3,50 kr / kopp
Amalfi - Kimbo
109,00 kr
2,18 kr / kopp

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras. 

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras.

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.