Produktinformation

Espresso Gold Coffee Beans från Black Coffee Roasters är de perfekta kaffebönorna för att skapa en gyllene espresso.

De hela bönorna består av en blandning av noggrant utvalda 100% Arabicabönor från Latinamerika och Östafrika. Bönorna har rostats som en del i en unik process som levererar en espresso med en explosion av smaker med noter av choklad, frukt och rostade nötter.

Ge baristaupplevelsen en chans och njut av ett kaféliknande kaffe hemma: mal dina kaffebönor exakt efter dina egna behov och njut sedan av de komplexa smakerna av ett riktigt utsökt kaffe.

Black Coffee Roasters är ett danskt kafferosteri, de är passionerade kaffefanatiker med fokus på suverän smak och kvalitet. De producerar ekologiskt Fairtrade-kaffe och tar extra tid på sig för att välja, rosta och behandla sina kaffebönor på rätt sätt. Deras kaffe bär Rainforest Alliance Certified-sigill.

Ingredienser

Rostade kaffebönor

Specifikationer

Mängd (g.)

400

Märken

Black Coffee Roasters

Smak

Frukt, Choklad, Rostade nötter

Egenskaper

Arabica

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

10.11.2024

Espresso Black Gold - Black Coffee Roasters

400 g. kaffebönor

(5)

Recensioner (5)

Heerlijke espresso koffie, mooi vol en toch elegant. Läs mer
Mycket aromatiskt och fritt från syra. Lättdrucket. Läs mer
Ett mycket gott kaffe som kan användas vid alla tillfällen. Är mild i smaken och inte så beskt som många mörkrostade kaffebönor kan vara. Läs mer
Ett av de godaste kaffet jag har smakat. Läs mer
Det var en kaffe upplevelse, det var en upplevelse som är svår att beskriva. Kaffet luktade underbart. Det var ett smakrikt kaffe, Som alla i familjen tyckte om. Kommer köpa det igen. Läs mer

Liknande kategorier