Produktinformation

Letar du efter ett kaffe som är perfekt för espresso eller filterkaffe? Då är detta kaffet för dig.

Segafredos Casa-blandning är gjord av Arabica- och Robusta-bönor som är lättare rostade än traditionellt italienskt kaffe. Detta ger kaffet en kryddad espresso-smak utan kvardröjande beska. Kaffet är lättdrucket och toppas med delikat crema.

De brasilianska bönorna ger detta aromatiska kaffe smaktoner av choklad och hasselnöt, vilket gör det perfekt att avnjuta med en bit mörk choklad om du så önskar.

Segafrado Zanetti granskar varje del av kaffetillverkningsprocessen. De brasilianska bönorna kommer från den egna kaffeanläggningen och de är noggrant plockade så att endast de bästa bönorna finns kvar i blandningen. Företaget har blandat och rostat kaffe i flera år och deras logotyp finns på många caféer och restauranger över hela världen.

Du har förmodligen redan provat deras kaffe och nu kan du njuta av det hemma. Med denna påse på 1000 g kaffebönor kan du njuta av espresso eller stora koppar med kaffe under en lång stund. Smaka på hantverket och passionen bakom ett gammalt, traditionellt recept.

Vi rekommenderar att du maler kaffebönorna direkt före användning för att få det bästa resultatet.

Specifikationer

Mängd (g.)

1000

Märken

Segafredo

Smak

Hasselnöt, Mörk choklad

Egenskaper

Arabica/Robusta

Bäst före

28.02.2026

Segafredo Espresso Casa

1000 g. kaffebönor

(4)

Recensioner (4)

Jättegott 🤤 Läs mer
Milt men gott Läs mer
Det blir en förvånatsvärt gott espresso även om bönorna ser ut som tredje sortering, rostningen ser väldigt ojämn ut och doftar inget vidare när man öppnar påsen, appropo påse...det går varken öppna den på ett lätt sätt eller återansluta den, men jag fattar man sparar där man kan. Vi får inte glömma att det krävs även en bra maskin för att få bra resultat- jag använder en Delonghi Magnifica S Ecam. Läs mer
bästa av ca olika kg kaffe jag köpte Läs mer