Produktinformation

Njut av en klassisk italiensk espresso som innehåller dubbelt så mycket koffein med Nescafé Double Espresso-poddarna. Dessa Nescafé Dolce Gusto-kapslar är tillverkade med sann passion; de innehåller en oemotståndlig blandning av Arabica- och Robusta-bönor från Sydamerika och Asien.

Känner du dig extra trött på morgonen? Behöver du en boost under eftermiddagen? Dubbelt så mycket koffein betyder dubbel energi med denna intensiva pick-up. Den klassiska italienska espresson är full av smak och komplexitet, den är rik och fyllig med noter av karamell och ett mjukt, sammetslent skikt av crema. Sätt helt enkelt in en Nescafé Double Espresso-pod i din Nescafé Dolce Gusto-maskin och inom några minuter kommer du att njuta av en utsökt Nescafé Double Espresso som verkligen väcker upp dig. Nescafé Double Espresso-poddar erbjuder barista-liknande kaffe med stark arom och en energisk kick.

En låda innehåller 16 kapslar för 16 portioner Nescafé Double Espresso. Poddarna passar för användning i alla Nescafe Dolce Gusto-kaffemaskiner.

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

16

Märken

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Mycket kraftig (10/10)

Bäst före

31.12.2024

Nescafé Espresso Doppio

16 kapslar till Nescafé Dolce Gusto

(5)

Recensioner (5)

För lätt för min smak. Smakar intetsägande Läs mer
Riktigt bra när man vill ha mer än en liten espresso, smakar kraftigt men lite mildare än en vanlig espresso..
I like!!
Läs mer
Espresso är mitt liv i kaffedjungeln och denna är topp 3 av espresso i kapselmaskinen :) Läs mer
Goede koffie smaak . Läs mer
Lekkere caramelkoffie Läs mer