Produktinformation

Dubbelrostade kaffebönor från Black Coffee Roasters är de perfekta bönorna för att laga en Espresso, Caffe Latte eller en Macchiato. De hela bönorna kommer från Guatemala, Brasilien och Kenya och är dubbelrostade för att ge ett intensivt kaffe som är fullt av smak, toppat med en tjock crema.

Den extra mörkrostade blandningen erbjuder en lyxig upplevelse med noter av kakaobönor. Med Dubbelrostade kaffebönor från Black Coffee Roasters kan du vara din egen barista hemma, mala dina kaffebönor på ditt eget sätt och efter dina egna önskemål.

Njut av den läckra, starka smaken i denna 400 g påse med kaffe i hela bönor. Black Coffee Roasters erbjuder en unik upplevelse med dessa bönor – njut av intensiteten hos ett kaffe av kafékvalitet från bekvämligheten av ditt eget hem.

Bönorna rostas med en unik och hemlig teknik som ger kaffet en fyllig smak.

Det danska företaget Black Coffee Roasters är passionerade kaffefanatiker med fokus på suverän smak och kvalitet. De producerar ekologiskt Fairtrade-kaffe och tar extra tid på sig för att välja, rosta och behandla sina kaffebönor på rätt sätt. Deras kaffe bär Rainforest Alliance Certified-sigill.

Ingredienser

Rostade kaffebönor

Specifikationer

Mängd (g.)

400

Märken

Black Coffee Roasters

Smak

Kakao

Styrka

Medel (6/10)

Bäst före

31.01.2025

Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters

400 g. kaffebönor

Recensioner (0)

Liknande kategorier