Produktinformation

Njut av den rika, fylliga smaken av Lavazzas Espresso Barista Gran Crema. Kaffebönor av överlägsen kvalitet som är skickligt rostade för en perfekt smakbalans. Den här blandningen erbjuder en unik smakupplevelse med träiga toner och aromer av anis och mörk choklad. 

Detta mjuka, ljusrostade kaffet är en blandning av Arabica- och Robustabönor som gör det aromatiskt och silkeslent. Dess balanserade smak och medelstarka intensitet gör det till ett perfekt val för alla kaffeälskare. Den passar bra oavsett om du njuter av en lugn morgon hemma eller bjuder dina kompisar på middag. 

Den här påsen med 1 kg hela kaffebönor är perfekt för dig som vill mala sitt kaffe precis innan du brygger det, för maximal smak. Med Lavazzas känsla för kvalitet kan du lita på att varje kopp kaffe du brygger blir utsökt. 

Oavsett om du är en erfaren kaffedrickare eller en nybörjare i kaffevärlden erbjuder Lavazzas Espresso Barista Gran Crema en verkligt exceptionell smakupplevelse. Testa den idag och upptäck den perfekta smakblandningen som bara Lavazza kan ge.

Ingredienser

Rostade kaffebönor

Specifikationer

Mängd (g.)

1000

Märken

Lavazza

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Kraftig (7/10)

Bäst före

30.12.2025

Espresso Gran Crema - Lavazza

1000g. Kaffebönor

Recensioner (0)