Produktinformation

Nescafé Espresso Koffeinfri låter dig njuta av den oemotståndliga smaken av en mellanintensiv espresso utan effekterna av koffein. Detta praktiska alternativ är gjort av läckra Arabica-bönor som ger en fyllig, balanserad smak med en rik, rostad arom. Dessa kapslar bildar en liten men elegant koffeinfri espresso med en stark och behaglig smak, fruktiga noter och en aning karamell. Nescafé Dolce Gusto-maskiner gör det enkelt för dig att skapa en dryck i baristakvalitet hemma och med dessa kapslar kommer din espresso också att ha ett sammetslent skikt av crema.

Vill du njuta av ett avslappnat kaffe då och då? Längtar du efter den komplexa espressosmaken i slutet på en lång dag men vill ändå kunna sova gott? Nescafé Espresso Koffeinfri är det perfekta alternativet för dig. Ta bara en espressokopp, starta maskinen och varva ner med din läckra koffeinfria espresso.

En Nescafé Espresso Koffeinfri-kapsel ger en portion på 50 ml och en förpackning innehåller 16 kapslar. Poddarna passar för användning i alla Nescafe Dolce Gusto-maskiner.

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

16

Märken

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smakbetyg

Frukt, Karamell

Egenskaper

Koffeinfritt

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

31.01.2025

Nescafé Espresso Koffeinfri

16 kapslar till Nescafé Dolce Gusto

(2)

Recensioner (2)

Mycket gott kaffe! Smakar precis som ”vanligt” kaffe. Man kan dessutom anpassa vattenmängden för att få olika typer av kaffe, vilket är trevligt för oss som dricker koffeinfritt som inte har samma valfrihet :) Läs mer
Min nya favorit, all smak av en espresso men utan koffeinet!! Rekommenderas! Läs mer