Produktinformation

Nescafé Dolce Gusto Espresso Napoli är inspirerat av Neapels finaste kaféer. Kapslarna innehåller en noggrant utvald blandning av mörkrostade Arabica- och Robusta-bönor från Uganda, Brasilien och Colombia. Dessa förenas för att skapa en unik espresso med starka rostiga toner, som perfekt fångar intensiteten och livskraften i den napolitanska staden. Detta demonstreras av den högsta Nescafé Dolce Gusto-intensitetsgraden på 13.

Nescafé Espresso Napoli serverar också upp ett utsökt tjockt, mörkt skikt av crema med en fyllig struktur. Njut av denna starka och aromatiska espresso som en perfekt pick-up allra först på morgonen eller som en energisk boost på eftermiddagen eller efter middagen. Passar utmärkt för alla tillfällen och är ett måste för älskare av mustigt kaffe. Sätt helt enkelt in din Espresso Napoli-pod, ta en liten kopp, tryck på knappen och njut av den oemotståndliga italienska kaffesmaken.

En Nescafé Dolce Gusto Espresso Napoli-kapsel ger en portion på 30 ml. En förpackning innehåller 16 kapslar för 16 koppar Nescafé Espresso Napoli. Poddarna passar för användning i alla Nescafé Dolce Gusto-kaffemaskiner.

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

16

Märken

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Mycket kraftig (10/10)

Bäst före

28.02.2025

Nescafé Espresso Napoli

16 kapslar till Nescafé Dolce Gusto

(8)

Recensioner (8)

Min personliga favorit. Bästa kaffe som finns för Dolce Gusto kapselmaskiner. Närmast en nybryggd espresso Läs mer
👍👍👍👍👍 Läs mer
👍👍👍👍👍 Läs mer
stark för starka människor, utmärkt för uppvaknande Läs mer
Nr 1 av Espresso till Dolce Gusto. Helt enkelt typiskt italiensk, med fyllighet och styrka. Läs mer
Underbart härligt med en starkt mustig smak som man kan njuta av!
Känslan av röstningen gör att man vill ha kvar den lill mängden man tar ur koppen på tungan känna den rostade känslan länge!
Läs mer
Nr 1. Mindre socker behövs än i andra Espresso. Min överkänslighet för beska och syra lugnar sej med rundheten och den bra smaken. Inga bismaker som behöver lugnas med socker! Läs mer
Stark kaffesmak och doft som jag gillar!
Läs mer