Produktinformation

Ta med dig den här klassiska espresson från Starbucks® hem och njut av det utsökta kaffet som har varit en favorit sedan 1975.

Om du har druckit espressobaserade drycker på Starbucks® tidigare har du redan provat det här kaffet. Och om du har druckit det, vet du hur gott det är. De här bönorna är delikata och fylliga och är perfekt balanserade för ett optimalt resultat.

Arabicabönorna i denna blandning är mörkrostade. Resultatet är en fyllig och karamellaktig smak som kan avnjutas som den är eller tillsammans med mjölk. Du kan också använda den för att skapa dina egna kaffebaserade drycker eller återskapa dina favoritklassiker från Starbucks.

Sedan Starbucks® introducerade den här blandningen har den inte ändrats - så bra är den. Varför ändra något som fungerar? Och nu kan du ta med dig den hem och njuta av den när du känner för det, utan att behöva åka till närmaste Starbucks®-kafé.

I en påse på 450 g har du tillräckligt för att göra en stor mängd kaffe till dig, dina nära och kära, dina kollegor... För att bevara den välkända smaken bör kaffebönorna förvaras i en lufttät behållare när de har öppnats. Vi rekommenderar också att du maler bönorna precis innan du använder dem för att få bästa möjliga resultat.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mängd (g.)

450

Märken

Starbucks

Smak

Mörkrostade bönor, Aromatisk arabica, Karamell

Bäst före

09.07.2024

Starbucks Espresso Roast

450 g. kaffebönor

(7)

Recensioner (7)

Ger riktigt gott Starbuckskaffe Läs mer
Riktigt prisvärt och gott Läs mer
Jag har alltid tyckt om starbucks kaffe. Men det här kändes för mycket mörkrostat Läs mer
Starbucks Espresso Roast ger ett mörkrostat, fyllligt, starkt och gott kaffe. Funkar bra både som espresso och lungo. Den enda nackdelen är att bönorna är litet glatta/oljiga så vår espressomaskin har litet svårt att mala dem. Läs mer
Starbucks har, enligt oss, det godaste kaffet. Hos Kaffekapslen kan vi köpa det till ett rimligt pris och med föredömligt bra leveranstid.
Vi rekommenderar både kaffet och Kaffekapslen.
Läs mer
Nog mitt favoritkaffe. Kanon med större förpackning. Läs mer
Ett Kanongottkaffe….. Läs mer