Produktinformation

Nescafé Dolce Gusto Espresso Roma kapslar in Roms underbara atmosfär i en kopp kaffe. Denna fina blandning är medelintensiv och får 8 av 13 på Nescafé Dolce Gusto-skalan. Experterna på Nescafé har noggrant valt Arabica- och Robusta-bönor av fem olika ursprung.

De malda bönorna i denna blandning kommer från Colombia, Brasilien, Kamerun, Uganda och Vietnam. Nescafé Espresso Roma tar dig med på en resa till den italienska huvudstaden med sin rika, runda smak, silkeslena struktur och rostiga noter av svarta vinbär. Och allt detta avrundas av ett tjockt skikt crema i den korta koppen. Längtar du efter smaken av Roms kaféer? Lägg en Nescafé Espresso Roma-pod i din maskin, ta din espressokopp, tryck på knappen och njut av den unika italienska upplevelsen.

En Nescafé Dolce Gusto Espresso Roma-kapsel ger en portion på 30 ml. En förpackning innehåller 16 kapslar för 16 koppar Nescafé Espresso Roma. Skålarna är lämpliga för användning i alla Nescafé Dolce Gusto-kaffemaskiner.

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

16

Märken

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smakbetyg

Bär

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Kraftig (8/10)

Bäst före

30.11.2024

Nescafé Espresso Roma

16 kapslar till Nescafé Dolce Gusto

(2)

Recensioner (2)

Den är verkligen god, smakrik men inte besk och riktigt len i munnen. Får lätt ont i magen av kaffe men inte så mycket av denna. Vet inte varför :) Läs mer
Det är min favorit. Jag föddes och bodde I Rom i 30 år och jag måste säga att det är verklingen som de bästa kaffen som man kan dricka på en gott bar i gamla stan i Rom. Jag var överräskad när jag provade den första gången, jag var lite skeptik. Det är mycket krämigt och smaken är speciellt. Fruktigt och rik smak. Det är perfekt för mig. väl balanserad och inte för mycket starkt. Det är värklingen mycket njutig att dricka. Så glad när det kommer min kaffe rast! Läs mer