Produktinformation

St. Remio är ett kaffemärke med ett särskilt stort fokus på miljövänlighet och socialt ansvar. St. Remio använder sig endast utav UTZ certificerat kaffe, så att man alltid är säkrad att kaffet har oddlat hållbart och under ordnade förhållanden och arbetsvillkor. St. Remio stöttar dessutom en lång rad med olika projekter för att främja dessa värden, och har ett särskilt fokus på Rwanda, där man särskilt fokuserar på att förbättra dem kvinnliga kaffeböndernas villkor.

När man köper St. Remio kaffet stöttar man därav aktivt att de lokala kaffeböndernas samhälle, och bidrar till en förbättrat utbildning, ökonomi, och hållbar utveckling.

St. Remio har nyligen lanserat en ny ekologisk serie, där all kaffe är biocertifierad. Denna serie består utav en rad av kvalite kaffe, som har odlats helt utan användning av pesticider och bekämpningsmedel, vilket självklart också är tillfället för denna variant kallat Espresso.

Här får du en klassisk Espresso med saft och kraft, där man i smaken kan ana tydliga hint av mörk choklad och hasselnötter. Här är med andra ord en Espresso, som med den fylliga smak ville var synd att inte njuta ren.

Vi kan därför rekommendera denna St. Remio variant - för här får man inte bara ett kvalitetskaffe, men stöttar samtidigt också ett bra syfte.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

St. Remio

Kapselsystem

Caffitaly

Smak

Hasselnöt, Mörk choklad

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Kraftig (8/10)

Bäst före

17.05.2025

St. Remio Espresso

10 kapslar till Caffitaly

(2)

Recensioner (2)

Bra pris och perfekt till min cappuccino. Har också märkt att dessa kapslar snabbt tar slut här hemma. Läs mer
Det är lite choklad i den. jag gillar det Läs mer