Produktinformation

Har du provat en Vanilj espresso? Om du gillar lite variation och vill smaka på en Espresso som kommer i lite annorlunda form än vanligt är en Vanilj espresso definitivt värt ett försök.

För vanilj är en populär ingrediens i desserter, såsom glass och pudding. Men dessutom ser man också ofta att en vaniljstav följer med en kaffe som en Cappuccino eller en Latte på ett smart kafé. Vanilj är därför en naturlig ledsagare till kaffe, där vaniljen förutom smak lägger till en sammetslen sötma som fungerar som ett bra alternativ till rent socker.

Här har vaniljen tillsatts under rostning, vilket har resulterat i en Espresso med vaniljsmak, detta gör smaken av espresson mildare och inte så söt. Själva kaffet är skapat på en blandning av Arabica och Robusta bönor, så här får du en komplex Espresso med toner av både frukt, kex och vanilj på samma gång.

Med andra ord är det en Espresso med en unik smak som du inte ser varje dag. En annan smak, som fungerar som ett bra alternativ och komplement till den klassiska espressosmaken.

Vi levererar denna aromatiska Vanilj espresso i 10 kapslar, som passar perfekt i din Nespresso maskin®

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Kaffekapslen

Kapselsystem

Nespresso

Smakbetyg

Vanilj

Egenskaper

Aluminium, Kaffe med smak

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Kraftig (8/10)

Bäst före

06.11.2025

Espresso Vanilj - Premium

10 kapslar till Nespresso®

(12)

Recensioner (12)

Tror jag provade denna i morse, svårt att veta då det inte finns någon text på kapslarna och kartongerna kastas när jag packar upp kaffet, svag smak av någonting kanske hjälper med mjölk och socker också Läs mer
Tycker den var toppen för det billiga priset! Läs mer
Smakar spretig vanilj, väldigt lite vaniljsmak. Läs mer
Fruktansvärd äcklig, tycker den smakar och luktar lite lakrits och inte alls vanilj. Får nog gå tillbaka och ändra om receptet på denna. Läs mer
Inte alls god. Smakar verkligen inte vanilj utan har någon märklig smak och lukt som är svår att beskriva. Rekommenderas inte Läs mer
Kan inte alls rekommendera!
Smakar ingen vanilj alls, utan har istället en riktigt olustig smak och doft.
Har testat svart, med mjölk etc. Men samma äckliga smak bistår.

Kastade 20 kapslar.
Läs mer
Förstår inte varför denna har så lågt omdöme. Ett av mina favoriter som jag beställer varje gång.
Jag dricker alltid med havremjölk, smaken kanske är annorlunda om man dricker kaffet svart.
Tror säkert att t.ex Starbucks vanilj är lite bättre men också mer än dubbelt så dyr.
Läs mer
Jag håller inte med föregående kritiker. Jag tycker denna var god. Vaniljsmaken är subtil, ja, men personligen föredrar jag att vanilj inte tar över smaken helt (vilket just kräver assistans av diverse kemikalier, som i vaniljsmakande läskedrycker).
Mycket bra.
Läs mer
Detta kaffet var under all kritik! Det både luktade och smakade enbart kemikalier. Jag älskar vaniljen från Nespresso, men detta åkte rätt ner i soptunnan!
Köp inte!
Läs mer
Blev jättebesviken på detta kaffe.
Verkligen inte gott
Läs mer
Tyvärr smakar det ingen vanilj alls om denna och kaffet va väligt svagt. Läs mer
Var super taggad på detta kaffe då jag älskar vanilj! Men det är den största besvikelsen hittills.. den har ingen smak av vanilj och själva smaken av kaffet är usel. Man får vad man betalar för helt enkelt Läs mer