Produktinformation

Kompakt, minimalistisk och lätt att använda - det här är den perfekta kapselmaskinen för alla som älskar kaffe.

Nespresso® Essenza Mini är en liten maskin som kan döljas var som helst så att du har lätt tillgång till kaffe. Den kan stå i köket, i kaffehörnan i vardagsrummet, på kontoret, i semesterbostaden... Den lilla storleken gör det lätt att placera den var du vill, och den svarta färgen gör att den passar in i vilken inredning som helst.

Den här maskinen är gjord för kapslar som är kompatibla med Nespresso®-maskiner och som finns i en mängd olika smaker och stilar. När du har en Nespresso® Essenza Mini-maskin träder du in i en kaffevärld med ett antal ofattbara möjligheter. 

Förutom dess design är det enkelt att använda maskinen. Tryck på en av de två knapparna för att slå på maskinen, sätt in valfri kapsel och tryck på espresso- eller lungo-knappen beroende på vad du föredrar eller vad som anges på förpackningen. Med ett tryck på 19 bar smakar kaffet som nymalet kaffe, precis som på ett kafé, och creman på toppen är silkeslen.

Vattentanken rymmer 0,6 liter vatten, så du kan göra flera koppar i rad innan du behöver fylla på den. 

När du har din egen Nespresso® Essenza Mini kommer du att njuta ännu mer av dina kaffepauser. Vad mer kan man önska sig än snabbt bryggande kapslar?

Det rekommenderas att avkalka din kapselmaskin en gång var tredje månad (eller oftare om du dricker mycket kaffe eller har hårt vatten). Du kan hitta underhållsprodukter för din maskin hos Kaffekapslen!

Information om maskinen :

  • Mått: 39cm x 31cm x 14cm
  • Vikt: 3,14 kg
  • Tryck: 19 bar
  • Stängs av automatiskt efter 9 minuters inaktivitet
  • 0,6 l vattentank

Specifikationer

Stycken

1

Märken

Nespresso®

Kapselsystem

Nespresso

Essenza Mini - Nespresso®

Kapselmaskin till Nespresso®

Recensioner (0)