Senseo Förvaringsburk

1 stk. till Senseo

Availability: I lager

Vägl.: 59,90 kr

Nu: 39,90 kr

ELLER

Produktspecifikationer

Märken Senseo
Kapselsystem Senseo
Karakteristisk Tillbehör

Produktbeskrivning av Senseo Förvaringsburk

Denna fina förvaringslåda möjliggör att du kan förvara dina kaffepads på ett enkelt sätt, så att de inte mister sin smak.

Normalt kan kaffepads hålla sin smak i 2 till 3 veckor efter att påsen öppnats, innan de börjar mista sin smak. Du förlänger alltså hållbarhetstiden genom att förvara dina pads i denna förvaringslåda.

Lådan är designad i elegant svart metall med en snygg Senseologo och kommer därför att passa in i varje kök.

Förvaringslådan är 15 cm hög och rymmer omkring 20 pads i normalstorlek.

Omdömen

14 omdömen
11
2
0
0
1
Helene
17. oktober 2019
Liten burk ,passar till små kaffepads
Tor Anders
15. oktober 2019
Förvarings burk funkar bra fint utformad.
Eva
10. oktober 2019
Praktisk men lite liten rymmer inte så mycket
Janne
10. oktober 2019
Bekväm och snygg också.

Omdömen av Senseo Förvaringsburk

17. oktober 2019
Liten burk ,passar till små kaffepads
15. oktober 2019
Förvarings burk funkar bra fint utformad.
10. oktober 2019
Praktisk men lite liten rymmer inte så mycket
10. oktober 2019
Bekväm och snygg också.
29. oktober 2019
Alt OK, kan varmt anbefales
18. oktober 2019
De holder hvad de lover, de fylder ikke ret meget, og så ser de jo også lidt cool ud ved siden af ens Senseo ;)
16. oktober 2019
Alt for lille der kan jo ikke være en pose i den så øv produkt
15. oktober 2019
Fin lille dåse til at holde kaffen frisk i længere tid. Den er egentlig ikke så stor som jeg troede, men den passer fint til 8-10 af de der puder.
Designet er fint og stilrent. Kan i hvert fald anbefales.
04. oktober 2019
Flott , enkel og grei.
25. september 2019
Den mangler en opløfter som der var i tidligere dåser
24. september 2019
For liten til store poser, trodde den var større. Litt skuffet.
20. september 2019
Min 15 årige gamle senseo dåse var slidt op og rusten. Fandt denne til en god lav pris som kan indholde 20 puder. Købte 2 i tilfælde af jeg køber de store poser med 38. Den er ik noget fancy pancy men det gør det som den skal lukker låget tæt op dine kaffe puder for at holde på aromaen så længe som muligt. Et must hos alle senseo ejere og så den pæn at ha stående ved siden af maskinen. :)
10. september 2019
Rigtig stilfuld, passer godt i et køkken med meget sten.

Meget overrasket over kvaliteten.

Virker både til små og store puder
08. oktober 2019
Guter behälter für dir Kaffeepads. Saubere Sache.
Helene
17. oktober 2019
Liten burk ,passar till små kaffepads
Tor Anders
15. oktober 2019
Förvarings burk funkar bra fint utformad.
Eva
10. oktober 2019
Praktisk men lite liten rymmer inte så mycket
Janne
10. oktober 2019
Bekväm och snygg också.
Dennis Christensen
29. oktober 2019
Alt OK, kan varmt anbefales
Kurt
18. oktober 2019
De holder hvad de lover, de fylder ikke ret meget, og så ser de jo også lidt cool ud ved siden af ens Senseo ;)
Anne-Mette Brandt Ringive
16. oktober 2019
Alt for lille der kan jo ikke være en pose i den så øv produkt
Michael
15. oktober 2019
Fin lille dåse til at holde kaffen frisk i længere tid. Den er egentlig ikke så stor som jeg troede, men den passer fint til 8-10 af de der puder.
Designet er fint og stilrent. Kan i hvert fald anbefales.
Bjørn Sydow
04. oktober 2019
Flott , enkel og grei.
Ebbe Lilleø
25. september 2019
Den mangler en opløfter som der var i tidligere dåser
Knut
24. september 2019
For liten til store poser, trodde den var større. Litt skuffet.
Benjamin Nielsen
20. september 2019
Min 15 årige gamle senseo dåse var slidt op og rusten. Fandt denne til en god lav pris som kan indholde 20 puder. Købte 2 i tilfælde af jeg køber de store poser med 38. Den er ik noget fancy pancy men det gør det som den skal lukker låget tæt op dine kaffe puder for at holde på aromaen så længe som muligt. Et must hos alle senseo ejere og så den pæn at ha stående ved siden af maskinen. :)
Frederich Pedersen
10. september 2019
Rigtig stilfuld, passer godt i et køkken med meget sten.

Meget overrasket over kvaliteten.

Virker både til små og store puder
Mattusch
08. oktober 2019
Guter behälter für dir Kaffeepads. Saubere Sache.

Bedöm Senseo Förvaringsburk

  •   1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
    Omdöme:
  • Anmeldelse (minst 20 tegn) 20