Produktinformation

Om du kan Dolce Gusto-maskiner vet du hur lätta de är att använda. Genio S är inget undantag, men den har en extra fördel: den är mer kompakt.

Denna NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S-maskin från De'Longhi® är helautomatisk, vilket gör det lätta för dig att brygga en perfekt kopp kaffe, te eller varm choklad. När du har satt i kapseln väljer du rekommenderad volymen vatten och trycker på knappen för att brygga. Inom bara en minut kan du njuta av en läcker kopp hett kaffe – precis som om du var på ett kafé.

Maskinens design är minimalistisk och den antracitgrå färgen lyfter ger lite extra klass till hela designen. Den passar perfekt i alla kök, kontors eller andra platser där det behövs en kaffemaskin. Trots att den är liten så rymmer vattentanken ändå 0,8 L vatten, vilket gör att du kan brygga flera koppar i rad utan att behöva fylla på vatten.

Precis som andra Dolce Gusto-maskiner använder Genio S rätt tryck för varje kapsel så att du får det kaffe du vill ha, precis som du vill ha det. Du kommer verkligen känna dig som en barista i ditt eget hem.

Den här maskinen är lättanvänd. Den intuitiva panelen gör att du snabbt kommer vänja dig vid maskinens funktioner, så du kan njuta av den så fort du har packat upp den. Kom ihåg att följa instruktionerna för första användning innan du använder maskinen för första gången.

Genio S har även extrafunktionen att den kan brygga en extra stor XL-kopp kaffe, så att du får en större kopp när du behöver lite extra motivation på morgonen. Du kan även ändra höjden på droppbrickan och använda din favoritmugg oavsett hur hög den är. Du kan dessutom brygga både varma och kalla drycker. Vi rekommenderar att du följer brygganvisningarna för varje dryck för bästa resultat.

När du köper en Dolce Gusto-maskin öppnar du dörren till ett helt universum av välsmakande drycker, från svart kaffe till krämig varm choklad, från cappuccino och te till andra dekadenta drycker. Det finns något för alla, så kolla in vårt stora sortiment!

Avslutningsvis har maskinen en indikator som tänds när det är dags att avkalka. Tack vare avkalkningslampan glömmer du aldrig att ta hand om din maskin, och den kommer alltid att brygga perfekt och utsökt kaffe och andra drycker. Alla produkter du behöver för att ta hand om din maskin finns på vår hemsida.

Om du letar efter en kompakt och elegant maskin med enkla och okomplicerade funktioner är det här maskinen för dig.

Specifikationer

Stycken

1

Märken

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio S (grå)

Automatisk kapselmaskin

(12)

Recensioner (12)

Fick precis hem den kommer bli en favorit här hemma men också i husvagnen. Läs mer
Lätt att använda. Liten o smidig o framförallt blir det gott kaffe. Läs mer
Hurtig och nemt, funkar perfekt. Läs mer
Tycker bra om den och den är lätt att använda Läs mer
Smidig och liten, snygg, enkel att använda och funkar superbra! Läs mer
Jättegod kaffe och smidigt macshin Läs mer
Jätte bra Läs mer
Äntligen blev jag moderna i mina barns ögon. Stolt barista när dom var här sist.
Tack för det!
Läs mer
Smidig kaffemaskin som gör det jag förväntade mig. Läs mer
Nice Product!!
Delivery was perfect and works as it should.
Good coffee at home :)
Läs mer
Bra maskin, jag kokar en eller två koppar kaffe om dagen och gör te ibland. Samma bra!Mycket nöjd med köpet av denna pålitliga maskin! Läs mer
Mycket bra produkt Läs mer