Produktinformation

Funktionerna står i kö!

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus är en automatisk kapselmaskin som delar design med basmodellen – den klassiska Dolce Gusto Genio S – men är fylld med extra funktioner.

Designen är en harmonisk sammansättning av mjuka linjer samt förkromade detaljer. Maskinen framstår därför både tidlös och modern, och passar perfekt i alla hem. Även med den vackra designen har det inte kommit någon kompromiss med användarvänligheten och funktionalitet – maskinen kan hanteras enkelt, och av alla i familjen. Vattentanken är designad för att vara lättillgänglig, lätt att fylla, och rymmer 0,8 liter vatten.

Manövrering av maskinen sker på frontpanelen. Härifrån kan du ställa in vattenmängden, som anges på kapseln och förpackningen. Då fixar maskinen resten och brygger ditt kaffe med 15 bar tryck – precis som i en klassisk espressomaskin. Om du föredrar kakao eller te ska du naturligtvis bara sätta i en kapsel med din favoritdryck – det är lika enkelt!

Föredrar du en extra stor kopp? Då kan du aktivera XL funktionen på frontpanelen – då är det extra hjälp att hämta när natten har varit lång. Föredrar du en espresso kan du aktivera EspressoBoost funktionen – då får du en ännu mera intensiv och aromatisk espresso.

Inte alla föredrar sitt kaffe lika varmt. Därför har Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus en flerstegs temperaturkontroll. Då kan du själv välja om du föredrar den brännande het, redo att dricka – eller vid rumstemperatur.

Det är enkelt att upprätthålla maskinen. De avtagbara delarna är diskmaskinssäkra och resten kan rengöras med en blöt trasa. När det är dags att avkalka maskinen, lyser den rött. Trots de många funktionerna och ett tryck på 15 bar, är maskinen energiklass A och stängs av efter 1 minuts inaktivitet.

Specifikationer

Stycken

1

Märken

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio S Plus (svart)

Automatisk kapselmaskin

(18)

Recensioner (18)

Toppenbra kaffemaskin, enkel och ger goda drycker med ett så stort urval av kapslar som finns. Så nöjd med detta köp. Läs mer
Liten och smidig, lätt att använda oh rengöra. Kaffet smakar som förväntat. Läs mer
Very good. Simple and easy to use. Läs mer
Så nöjd, snabb leverans, bra pris o kanon maskin! Läs mer
Smidig och enkel . Får lätt plats och färgerna är moderna. zoegas morgonstund är en bra start på morgonen och choklad på dagen en hit. Läs mer
Mycket lättanvänd kaffemaskin. Gör gott kaffe. Mina favoriter är Cappuccino och Latte Macchiato. Läs mer
Liten smidig när man inte ha så stort utrymme. Enkelt, gott med flera varianter kaffe man kan köpa. Läs mer
Snabb service, snabb leverans, och produkt som funkar precis som jag väntat mig. Perfekt! Läs mer
Frun som fick maskinen är mycket nöjd. Precis vad vi behöver dessutom. Snabbt och gott kaffe. Läs mer
Lätt att använda.
Smidig,prisvärd!
Läs mer
Smidig maskin lätt att förstå men ibland är inte vattnet tillräckligt varmt för exempelvis choklad eller te Läs mer
fick en maskin som inte fungerade, ringde kundtjänst och gjorde en reklamation och fick sedan en ny maskin hemskickad så väldigt bra kundservice!
bra enkel maskin som ger gott kaffe
Läs mer
Super fin och kompakt maskin lätt att manövrera många plus för enkelheten och hur snabbt man kan få sig en kopp kaffe.
Minus är att stora kaffeglas ej går in i den så som på Dolche gusto mini me, där går de högre ”to go” muggarna även in.

I stort nöjd med den än så länge.
/J
Läs mer
Mycket nöjd med Genios S plus. Fungerar som det ska. Lätt att fylla vatten, bara öppna locket. fungerar båda varmt och kallt. Rekommenderar den. Läs mer
Kass maskin…. Bara brummar en stund , händer inget…. Inget vatten…. Sen stänger den av sig… ja jag har vatten i tanken och det rinner och ventilen släpper igenom vatten men det kommer liksom inte upp i maskinen
1000 spänn åt he***te
Läs mer