Dette paket innehåller

Produktinformation

Genio Touch är en revolutionerande nytolkning av den klassiska Dolce Gusto Genio, som står på köksbord runt om i världen. Inspirerad av ursprunget kommer du att kunna känna igen flera rader i den tidlösa design som Genio Touch har gemensamt med sin storebror.

Men Genio Touch är fortfarande helt sitt eget! Genio Touch är utformad för att utnyttja rymden optimalt och är därför både lägre och smalare än sin föregångare. Å andra sidan är det lite djupare - for inte kompromissa med storleken på vattentanken, som är 0,8 liter. Inbyggd i maskinen är droppbrickan, som kan justeras så att du kan använda din favoritkopp eller mugg.

Den innovativa användarvänliga touchskärmen gör det enkelt att använda maskinen som en vind och kan användas av alla i familjen. När din dryck är klar med att brygga slutar den helt av sig själv - och efter 1 minut av inaktivitet stänger maskinen av sig själv. Det betyder att du inte behöver oroa dig för elräkningen, men samtidigt fortfarande enkelt kan göra flera koppar eller kapslar i rad utan väntetid.

Med Genio Touch är det nu ännu enklare att få ditt kaffe precis som du vill ha det. Med den nya Temperature Selection funktionen kan du välja om du föredrar att ditt kaffe bränner eller gör en svalare kopp när de yngsta i familjen behöver kakao utan att bränna sig själva.

Behöver du en extra kick från ditt kaffe? Med Espresso Boost-teknik kan du välja exakt hur starkt ditt kaffe ska vara - och om natten har varit sömnlös kan du använda XL-funktionen för att brygga en extra stor kopp när du behöver extra starthjälp på morgonen.

Specifikationer

Stycken

1

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio Touch

inkl. 6 förp. kapslar

Ordinarie pris 1 731,00 kr Så lågt som 1 528,00 kr