Produktinformation

Den eleganta Genio Touch är en kompakt redesign av sin storebror - den klassiska Dolce Gusto Genio, som finns i otaliga hem. Genio Touch är dock inte bara en kopia, för under de mjuka metallformerna och den unika designen döljer den perfekta kapselmaskinen.

Genio Touch är gjord för att utnyttja rymden optimalt och är därför lägre och smalare än sin föregångare - å andra sidan är den lite djupare. Droppbrickan är höjdjusterbar med plats för både din favoritkopp, en liten espressokopp eller ett stort kaffemugg under långa dagar. Vattentanken ingår elegant i den böjda designen och innehåller 0,8 liter.

Som en del av den tidlösa designen hittar du Dolce Gusto-maskinens klassiska miljö på den rundade fronten - Men på den här maskinen är allt inställt på den eleganta touchskärmen. När din kopp bryggs stannar maskinen helt av sig själv - och stängs av efter 1 minut utan användning. Maskinen är energiklass A +, och du behöver därför inte frukta för din elräkning - även om din Genio Touch gör kaffe med ett tryck på hela 15 bar.

För att ge dig den perfekta upplevelsen kan Genio Touch ställas in för att göra din favoritdrink med den perfekta temperaturen för dig med Dolce Gustos temperaturvalfunktion. Om du föredrar en extra stark kopp kaffe kan du använda Espresso Boost-tekniken för att få en extra stark kopp kaffe när behovet uppstår - och om du föredrar en extra stor kopp kaffe kan du välja XL-funktionen.

Specifikationer

Stycken

1

Märken

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio Touch (antracit)

Automatisk kapselmaskin

(15)

Recensioner (15)

Fin liten smidig maskin!
Lätt att fylla på och att använda, och går snabbt att fixa en kopp kaffe, choklad eller varmt vatten till te!
Väldigt bra med olika val för styrka/vattenmängd, samt värmeinställningar.
Råkat sätta på den ett par gånger utan mening, kommit åt touchknappen för start när jag stängt luckan, men man kan avbryta om man trycker på knappen igen.
Vet dock inte vad de tänkte när de valde en skrikröd strömsladd, det enda som drar ner betyget.


Läs mer
Liten, lättanvänd och snabb kaffemaskin. Helnöjd! Läs mer
Fungerar mycket bra. Liten smidig gott kaffe. Läs mer
Sinds een paar weken deze in gebruik. Erg tevreden! Al heel wat verschillende types gehad maar dit is zeker mijn favoriet. Mooi compact. De kleur is erg mooi. De extra instellingen voor een iets pittiger bakkie en de temperatuur kiezen vind ik een grote plus. Geluid valt me ook erg mee. Ook qua schoonmaken is hij makkelijk en kom je overal makkelijk bij. Läs mer
Min tredje Dolce Gusto. Den här har dom fördelar jag saknade på dom andra. Lätt att fylla på tanken utan att behöva ta bort den. Inställning för olika värme. Det går att få en XL kopp. Litet behändigt format. Kort sagt ett bra köp. Läs mer
Snabb och enkelt, mycket bra hjälp efter kontakt med support! Läs mer
Är så nöjd över denna maskin som brygger kaffet på nolltid. Perfekt! Läs mer
Mycket bra maskin, enkel o snygg design! Läs mer
Mycket bra kaffemaskin! Den är liten och behändig, och tar ingen plats alls på diskbänken. Det bästa med den är att man kan välja olika temperaturer, vilket passar mig perfekt då jag inte vill ha lika varmt kaffe eller te som övriga i familjen. Läs mer
Bra maskin med mange valgmuligheter, skalaen er endret med tanke på mengde vann som kommer men det lever jeg godt med.
Rask levering som vanlig fra Kaffekapselen.
Läs mer
Absolut sämsta kaffemaskinen jag köpt, den är fullständigt värdelös. När den kom vägrade den pumpa upp vattnet från behållaren. Efter säkert 200 försök att ta loss den fyllda vattenbehållaren och sätta dit den igen så lyckades jag få vattnet att flöda genom maskinen. Idag råkade vattnet i behållaren ta slut när vi gjorde flera koppar kaffe, nu står jag återigen här med en pump som inte får tag i vattnet. Ska det vara såhär omständigt att använda en Dolce Gusto?! Ska man behöva stå i en timme och lossa och sätta dit behållaren för att få fram vattnet?
För det här priset förväntar jag mig förbannat mycket högre kvalitet, inte en fullständigt värdelös maskin. Sedan att man inte fick med någon instruktion, vad är det?! Usch, kommer aldrig köpa en Dolce Gusto igen. Om Kaffekapslen vill så får ni gärna kontakta mig för att skicka en utbytesenhet som kanske fungerar bättre, det skulle möjligtvis kunna få mig att ändra åsikt.
Läs mer
Smidig och lätt att ställa in via maskinens touch panel. Vattnet värms upp snabbt och blir riktigt varmt. Läs mer
Smidig och enkel att använda stort plus för att man inte måste ta av tanken för påfyllning av vatten. Läs mer
Fantastiskt lättanvänd maskin som jag bara älskar! Läs mer
Oerhört smidig maskin. Liten i storleken, stilren och enkel att använda. Resultatet är förutsägbart, samma som med andra Dolce Gusto-maskiner men nu äntligen i ett format som börjar kunna konkurrera med Nespresso sett till design och kvalitetsintryck. Droppbrickan hade dock kunnat varit mer gedigen och maskinen är ganska lätt så man måste hålla i den när man stänger luckan då den ska punktera kapseln. Detta känns dock rimligt sett till maskinens storlek. Hade inte velat ha någon annan maskin. Läs mer