Dolce Gusto Genio Touch

Automatisk kapselmaskin

Availability: I lager

Vägl.: 1 549,00 kr

Nu: 1 049,00 kr

ELLER
Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Märken DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Karaktäristik Maskin

Produktbeskrivning av Dolce Gusto Genio Touch

Den eleganta Genio Touch är en kompakt redesign av sin storebror - den klassiska Dolce Gusto Genio, som finns i otaliga hem. Genio Touch är dock inte bara en kopia, för under de mjuka metallformerna och den unika designen döljer den perfekta kapselmaskinen.

Genio Touch är gjord för att utnyttja rymden optimalt och är därför lägre och smalare än sin föregångare - å andra sidan är den lite djupare. Droppbrickan är höjdjusterbar med plats för både din favoritkopp, en liten espressokopp eller ett stort kaffemugg under långa dagar. Vattentanken ingår elegant i den böjda designen och innehåller 0,8 liter.

Som en del av den tidlösa designen hittar du Dolce Gusto-maskinens klassiska miljö på den rundade fronten - Men på den här maskinen är allt inställt på den eleganta touchskärmen. När din kopp bryggs stannar maskinen helt av sig själv - och stängs av efter 1 minut utan användning. Maskinen är energiklass A +, och du behöver därför inte frukta för din elräkning - även om din Genio Touch gör kaffe med ett tryck på hela 15 bar.

För att ge dig den perfekta upplevelsen kan Genio Touch ställas in för att göra din favoritdrink med den perfekta temperaturen för dig med Dolce Gustos temperaturvalfunktion. Om du föredrar en extra stark kopp kaffe kan du använda Espresso Boost-tekniken för att få en extra stark kopp kaffe när behovet uppstår - och om du föredrar en extra stor kopp kaffe kan du välja XL-funktionen.

Bedöm Dolce Gusto Genio Touch

  •   1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
    Omdöme:
  • Anmeldelse (minst 20 tegn) 20