Produktinformation

Om du är ett fan av Kaffekapslens Grande pods kommer du att bli glad när du hör att vi nu erbjuder dem i förpackningar med 30 kapslar!

Dessa kapslar är perfekta för din morgonkopp, en eftermiddagsrast eller någon annan gång du vill njuta av en stor mugg utsökt kaffe. 

Vår Grande är gjord av Arabicabönor som är medelrostade, vilket ger dig fruktiga undertoner och en rund kropp som är behaglig vid varje klunk. Det är ett milt kaffe som inte ger avkall på kaffesmaken. Ensamt eller med mjölk och socker, detta kaffe kommer säkerligen att glädja alla.

Du kan enkelt brygga kaffet med din Dolce Gusto-maskin och köpa ett paket med 30 kompatibla kapslar och njuta av ditt favorit Kaffekapslen-kaffe längre före nästa beställning.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Ristede og malet kaffe

Specifikationer

Antal kapslar

30

Antal koppar

30

Märken

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstorlek

Stor kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

04.06.2026

Grande - Vardagskaffe

30 kapslar till Dolce Gusto

(38)

Recensioner (38)

Smakar bra och har bra pris! Dock, ett par, tre, kapslar har krånglat för mig och vatten har runnit ute på sidan snarare än genom kapseln vilket i sin tur resulterat i en halv kopp ganska dåligt kaffe. Men på det stora hela klart godkänt. Läs mer
Inte drickbart. Det smakar som att någon redan gjort en kopp ur samma kapsel. Blaskigt och med en bitter, sumpig smak. Zoegas Mollbergs blandning är den jag tycker mest om och som jag jämför med. Tyvärr börjar den senare prisa ut sig. snart 4kr/kopp. Läs mer
Perfekt morgonkaffe, snabbt och enkelt Läs mer
Gott vardagskaffe 👍 Läs mer
Smaken är lite svag för mig, men den fungerar när man inte har den man önskar. Läs mer
Blaskigt kaffe. Går åt två kapslar per kopp. Läs mer
Smakar bra, men ca var 4e kapsel verkar inte öppna ordentlligt. Iband släpper den genom för långsamt och maskinen börjar till följd av detta läcka, ibland så släpper den ej genom alls, vilket medför att man har en stor vattenpöl på bänken men inget kaffe.

När jag sedan kör med "orginalkapslar" så fungerar maskinen perfekt igen.
Läs mer
Funkar bra Läs mer
Svagt kaffe som inte lever upp till förväntningarna. Dricker man med mjölk så får man reducera vattenmängden rejält får att få kvar någon kaffesmak. Läs mer
Bra kaffe o bra brist
Läs mer
Riktigt god smak på den Läs mer
Efter att ha läst alla andras recension blev jag tvungen att prova själv så att jag kan skriva en korrekt bedömning både ur kaffesyn och personlig syn så det är enklare för andra att välja rätt. Det här kaffet verkar ha en rostkänsla på mellan rostade bönor då den har en mild halvfyllig smak, till mörk rostade bönor för den har beskhet från en mörkrostad kaffe. Den beskheten lämnar även kvar en bitter eftersmak. Så för den som älskar milda smaker och halv fyllighet dvs. 50%/50% kaffe/vatten med beskhet och kvarstående butterhet från kaffe aå är denna sort en bra kaffe, som man även kan dricka under hela dagen då koffeinen är lagom och ger effekt som en vanlig brygg kaffe! Jag vet att vissa fillar beskhet och vill gärna ha lite kvarstående bittersmak så det här är perfekt för er!
Dock ur perspnlig syn så gillar jag fylliga milda till starka toner, men det är ibland som jag även dricker lite beskare smak för trevlighetens skull att få en liten förändring typ när jag är supertrött en morgon! För den beskheten väcker mig, dock gillar jag inte alls att beskheten är så stark att tungan säger ifrån och jag gillar aldrig bittra smaker vilket en mörkrostad besk inte behöver ha! Men som sagt har just denna sort det och därför är det inget som jag kommer köpa igen! Om den bittra eftersmaken inte fanns hade jag lätt kunnat använda produkten till de morgontrötta dagarna men nu finns den där och det är så starkt med bittra smaker att jag inte ens kunde dricka klart en kopp utan vegandryck (är vegan) och då smakade det heller inte gott eftersom bittra eftersmaken var kvarstående även om den mildrats med vegan drycken! Så, det här var inget för mig därvid den får en 2a i stjärna. Men, för den som älskar besk kaffe och kvarstående bittra smaker så är denna kaffe en toppen variant som inte ska missas och det är sant att den går att dricka under hela dagen då det äf bra koffeinmängd i den men inte onödigt mycket att den inte skulle kunna drickas hema dagen. Dock tänk på att kaffet är halvfylligt så den smakar 50% vatten och 50% kaffe!
Läs mer
Helt OK kaffe. Köpte ett paket för att prova. Priset per kapsel är svårt att slå! Smaken är bra, och fyllig. Tidigare när jag köpt "billigkapslar" så har jag ibland haft problem med att själva kapseln krånglat i maskinen -- det har inte blivit hål för vattnet att komma in i kapseln, eller det har läckt vatten vid sidan av -- dessa problem har jag inte upplevt denna gången, så förhoppningsvis har den typen av kvalitetsproblem åtgärdats. Läs mer
Vidrig Läs mer
Gott vardagskaffe, lagom för en kopp på morgonen eller när som helst. Rimligt pris ockdå. Läs mer