Produktinformation

Om du är ett fan av Kaffekapslens Grande pods kommer du att bli glad när du hör att vi nu erbjuder dem i förpackningar med 30 kapslar!

Dessa kapslar är perfekta för din morgonkopp, en eftermiddagsrast eller någon annan gång du vill njuta av en stor mugg utsökt kaffe. 

Vår Grande är gjord av Arabicabönor som är medelrostade, vilket ger dig fruktiga undertoner och en rund kropp som är behaglig vid varje klunk. Det är ett milt kaffe som inte ger avkall på kaffesmaken. Ensamt eller med mjölk och socker, detta kaffe kommer säkerligen att glädja alla.

Du kan enkelt brygga kaffet med din Dolce Gusto-maskin och köpa ett paket med 30 kompatibla kapslar och njuta av ditt favorit Kaffekapslen-kaffe längre före nästa beställning.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Ristede og malet kaffe

Specifikationer

Antal kapslar

30

Antal koppar

30

Märken

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstorlek

Stor kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

31.12.2024

Grande - Vardagskaffe

30 kapslar till Dolce Gusto

(27)

Recensioner (27)

Efter att ha läst alla andras recension blev jag tvungen att prova själv så att jag kan skriva en korrekt bedömning både ur kaffesyn och personlig syn så det är enklare för andra att välja rätt. Det här kaffet verkar ha en rostkänsla på mellan rostade bönor då den har en mild halvfyllig smak, till mörk rostade bönor för den har beskhet från en mörkrostad kaffe. Den beskheten lämnar även kvar en bitter eftersmak. Så för den som älskar milda smaker och halv fyllighet dvs. 50%/50% kaffe/vatten med beskhet och kvarstående butterhet från kaffe aå är denna sort en bra kaffe, som man även kan dricka under hela dagen då koffeinen är lagom och ger effekt som en vanlig brygg kaffe! Jag vet att vissa fillar beskhet och vill gärna ha lite kvarstående bittersmak så det här är perfekt för er!
Dock ur perspnlig syn så gillar jag fylliga milda till starka toner, men det är ibland som jag även dricker lite beskare smak för trevlighetens skull att få en liten förändring typ när jag är supertrött en morgon! För den beskheten väcker mig, dock gillar jag inte alls att beskheten är så stark att tungan säger ifrån och jag gillar aldrig bittra smaker vilket en mörkrostad besk inte behöver ha! Men som sagt har just denna sort det och därför är det inget som jag kommer köpa igen! Om den bittra eftersmaken inte fanns hade jag lätt kunnat använda produkten till de morgontrötta dagarna men nu finns den där och det är så starkt med bittra smaker att jag inte ens kunde dricka klart en kopp utan vegandryck (är vegan) och då smakade det heller inte gott eftersom bittra eftersmaken var kvarstående även om den mildrats med vegan drycken! Så, det här var inget för mig därvid den får en 2a i stjärna. Men, för den som älskar besk kaffe och kvarstående bittra smaker så är denna kaffe en toppen variant som inte ska missas och det är sant att den går att dricka under hela dagen då det äf bra koffeinmängd i den men inte onödigt mycket att den inte skulle kunna drickas hema dagen. Dock tänk på att kaffet är halvfylligt så den smakar 50% vatten och 50% kaffe!
Läs mer
Helt OK kaffe. Köpte ett paket för att prova. Priset per kapsel är svårt att slå! Smaken är bra, och fyllig. Tidigare när jag köpt "billigkapslar" så har jag ibland haft problem med att själva kapseln krånglat i maskinen -- det har inte blivit hål för vattnet att komma in i kapseln, eller det har läckt vatten vid sidan av -- dessa problem har jag inte upplevt denna gången, så förhoppningsvis har den typen av kvalitetsproblem åtgärdats. Läs mer
Vidrig Läs mer
Gott vardagskaffe, lagom för en kopp på morgonen eller när som helst. Rimligt pris ockdå. Läs mer
Gott! Prisvärt Läs mer
Prisvärt. Något starkt även med mjölk. Men funkar. Läs mer
Fel storlek pga brist på information Läs mer
Perfekt.Billigt men smakar som ett dyrare kaffe! Lagom starkt för att passa morgon, middag och kvällskopp. Läs mer
Mycket god med lite mjölk i Läs mer
Helt ok vardagskaffe. En trasig kapsel, dock. Läs mer
God kaffesmak. Jag tar dock ett streck mindre vatten. Läs mer
Över förväntan! Härligt med storpack då det blir ännu billigare. Detta kaffe påminner mycket om "vanligt" bryggkaffe - en mild och rund smak. Förvänta dig inget i stil med en intensiv espresso eller americano. Hittills har en av 15 kapslar gått sönder i maskinen, därav 4 stjärnor. Har dock upplevt detta med dyrare kapslar såsom Zoegas. Läs mer
Mycket gott kaffe om man tillsätter lite socker och kanon att ni har den i 30-pack Läs mer
Jag tyckte verkligen inte att det här var gott. I klass med dåligt automatkaffe. Kaffet lämnade dessutom en märklig illasmakande isittande eftersmak. Smaken är ju olika, själv gillar jag Mollbergs blanding och Morgonstund, så prova för all del, men gör inte som jag och chansa på fyra paket på en gång. :) Gillar du det är det ju väldigt prisvärt, men mina nyinköpta kapslar går rakt ner i soptunnan. Läs mer
Helt ok kaffekapsel för vanligt billigt vardagskaffe men kunde haft lite mer smak och kvalitén på kaffslarna varierar. Läs mer