Produktinformation

Med en historia från 1845 är schweiziska Lindt en sann chokladpionjär. Lindt är känd för den gyllene chokladkaninen som dyker upp i påsk, de smakfulla fyllda chokladbollarna och inte minst den populära Lindt Excellence-serien.

Lindts Excellence-serien har många olika smaker. Sortimentet är känt under sin stora variation och de innovativa sätten att kombinera traditionell choklad med nya spännande ingredienser.

I denna variant får du en djup mörk choklad, som har tillsatts en touch av havssalt. Smaken är därför mestadels i stil med en traditionell mörk choklad, men tillsatsen av salt, som du bara vagt känner igen ger smaken bara lite extra kant och lyft, så att chokladsmaken markeras och verkligen kommer till sin rätt. Man tror därför att detta är en choklad där de minsta detaljerna har smets.

Med andra ord, en mörk choklad som verkligen smälter på tungan. En choklad som lätt kan avnjutas i sig, men som verkligen kommer till sin rätt i kombination med en god kopp kaffe eller ett glas vin.

Vi levererar denna läckra kvalitetschoklad i en platta på 100 gram.

Ingredienser

Socker, kakaomassa, kakaosmör, vattenfritt MJÖLKfett, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), salt 0,3%. Kan innehålla HASSELNÖTTER, MANDLAR, andra NÖTTER, MJÖLK. Den mörka chokladen innehåller minst 47% kakao Allergens: MJÖLK, SOJA, HASSELNÖTTER, MANDLAR, NÖTTER

Specifikationer

Mängd (g.)

100

Märken

Lindt

Smakbetyg

havssalt, Mörk choklad

Bäst före

30.11.2024

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

529

Protein

6,2

Fett (g)

32

- varav mättat fett

20

Kolhydrater

50

- varav sockerarter

48

Lindt Havssalt

100 g. choklad

(2)

Recensioner (2)

God choklad till kaffet! Läs mer
Alltså .. Jag har svårt att ta en bit. Mörk choklad med havssalt går ner alldeles för lätt. Läs mer