Produktinformation

Det här kaffet är det perfekta kaffet för dig som både vill ha hög kvalitet och hållbarhet. 

Zoégas Hazienda-blandning är ett ekologiskt kaffe som är certifierat av Rainforest Alliance och KRAV. Det är också en del av Coffee By Women-initiativet som syftar till att få minst 30 % kvinnliga kaffeodlare. När du njuter av detta kaffe kan du vara trygg med att du bidrar till en miljövänlig framtid inom kaffeproduktionen.

Förutom att det är hållbart smakar det här kaffet utsökt. Den är gjord av Arabicabönor som odlas på hög höjd i Afrika och Central- och Sydamerika. Bönorna rostas för att få fram toner av plommon, mogna bär och nötter och ger kaffet dess unika karaktär.

Den här blandningen är välbalanserad och fyllig, och är ett perfekt sätt att ta en paus under dagen eller unna dina gäster en enastående kopp kaffe. 

Zoégas har levererat mörkrostat kaffe av hög kvalitet sedan 1886. Deras mål är att ge människor ett mer smakfullt liv genom sina noggrant utformade kaffeblandningar. 

Du kan njuta av detta kaffe från påsar med 450 g bönor. Vi rekommenderar att du maler bönorna precis innan du använder dem, och förvarar kaffet i en lufttät behållare för att bevara smak och fräschör.

Ingredienser

Rostade kaffebönor

Specifikationer

Mängd (g.)

450

Märken

Zoégas

Smakbetyg

Nötter

Egenskaper

Ekologisk, Fairtrade, Arabica

Styrka

Kraftig (6/10)

Bäst före

31.07.2024

Special Price

99,00 kr

Zoegas Hazienda

450 g. kaffebönor

Recensioner (0)

Liknande kategorier