Produktinformation

Njut av utsökt hållbara kaffebönor.

Zoégas Intenzo-blandning är Rainforest Alliance-certifierad för att säkerställa en bra miljö och omhändertagna arbetare. Så du kan njuta av den här blandningen med gott samvete.

Som alla Zoégas blandningar är det här ett mörkrostat kaffe. Deras hantverk fokuserar på mörkrostade bönor som är ekologiskt och hållbart producerade. Rostningen frigör de många aromerna och smakerna i varje blandning, vilket gör dem till en fantastisk upplevelse varje gång. 

Intenzo-blandningen är gjord på Arabicabönor från Latinamerika och Västafrika. Den ger en fyllig och vackert balanserad kopp kaffe. Med varje klunk hittar du toner av rött äpple som kommer från bönornas sötma och syra. 

Zoéga visar upp sin passion i den här Intenzo-blandningen, som du kan få i en påse med 450g kaffebönor. För att på bästa sätt njuta av smakerna och färskheten i kaffet rekommenderar vi att du maler bönorna precis innan bryggning. Njut av det här kaffet med din favoritmetod för bryggning, och förvara bönorna i en lufttät behållare. 

Ingredienser

Rostade kaffebönor

Specifikationer

Mängd (g.)

450

Märken

Zoégas

Smakbetyg

Äpplen

Egenskaper

Rainforest alliance, Arabica

Styrka

Kraftig (6/10)

Bäst före

30.11.2024

Zoegas Intenzo

450 g. kaffebönor

(2)

Recensioner (2)

Favoritkaffet! Läs mer
Favoritkaffet! Läs mer

Liknande kategorier