Dette paket innehåller

Produktinformation

Om du gillar att mala dina egna kaffebönor och skräddarsy ditt kaffe efter din egen smak, är detta startpaketet det rätta för dig. Kaffekapslen presenterar stolt sina egna kaffebönor.

Våra bönor är lämpliga för filterkaffe, franska pressar och espressomaskiner, och är bäst när det är nymalet. Mala bönorna till önskad konsistens – för att justera aromen och smaken – och börja sedan förbereda din favoritdryck eller sammansätta något nytt.

Alla sorter är blandningar av Arabica och Robusta bönor och kan avnjutas svart eller som baser för olika kaffebaserade drycker. Det klassiska kaffet passar särskilt bra till din morgon kopp kaffe. Vårt cremakaffe är mediumrostat och är idealiskt för att göra lattes eller café au lait. Våra espresso- och espresso intenso bönor är den perfekta basen för cappuccinos, flat white eller andra kaffedrycker du tycker om.

Med detta startpaket kan du utforska vårt eget sortiment av kaffebönor och välja din favorit, samtidigt som du utvecklar dina baristafärdigheter.

Detta startpaket innehåller ett 1 kg paket med varje kaffe, vilket ger dig gott om möjligheter att prova de olika blandningarna, vare sig det är för dig själv eller med vänner och familj.

Kom ihåg att det är viktigt att avkalka din kaffemaskin - oavsett om du använder bönorna i en filtermaskin, espressomaskin eller något helt tredje. Därför får du en gratis avkalkning med i detta paketerbjudande.

Specifikationer

Mängd (g.)

5000

Märken

Kaffekapslen

Kaffekapslen Startpaket

5 kg kaffebönor + avkalkning

Ordinarie pris 534,00 kr Så lågt som 489,00 kr