Produktinformation

Låt en förförande doft av färskmalet kaffe spridas i ditt hem. Med den här stilrena TSM6A013B-kaffekvarnen från Bosch kan du nu själv mala dina bönor och på det sättet säkra att du får en perfekt kaffeupplevelse.

Kniven och skålen är av rostfritt stål och maskinen har en kapacitet på hela 75 gram. Maskinens genomskinliga lock gör att du kan följa med malningen, så att du får just den malningsgrad som du önskar. 

Med hjälp av maskinens skarpa funktion och behållarens fina utformning fås ett perfekt resultat varje gång du maler ditt kaffe. Kaffekvarnen är gjord på chockabsorberande plast, vilket gör att din maskin står stilla på bordet även vid hela 180 Watt.

Specifikationer

Stycken

1

Märken

Bosch

Bosch kaffekvarn

TSM6A013B

(19)

Recensioner (19)

Liten och smidig kaffekvarn. Den är lite högljudd men malningen går snabbt. Har ingen automatisk inställning för malning utan man håller ned knappen tills man är nöjd. Bra produkt för sitt pris. Läs mer
Perfekt storlek för 1-2 koppar, maler bönorna exakt som man vill ha dem, lätt att hantera och dessutom ganska tyst, jag är mkt nöjd! Läs mer
En mycket bekväm sak i hushållet! Det är väldigt kompakt och snabbt. Det hjälper mycket att minska tillagningstiden. Läs mer
Snabb leverans och bra info om order! Läs mer
Är mycket nöjd, maler bönorna jättefint 👍 Läs mer
Väldigt bra kaffekvarn Läs mer
Perfekt liten kaffekvarn och snabb leverans Läs mer
Har haft en i 15 år som funkat mycket bra, den gav upp. Så jag köpte en ny och den funkar fint ! Läs mer
Köp inte denna den har "blad" och maler inte bönorna på korrekt sätt .
Tro inte att det billigaste är det smartaste!
Köp en riktig kaffekvarn som maler rätt. Allt smakar vattnigt det bara rinner igenom av denna

1/5 betyg
Läs mer
Riktigt nöjd över mitt köp.
Det blev en nödlösning få jag köpte kaffebönor istället för malet kaffe.
Men är så nöjd med enkelheten och fräscheten av nymalt kaffe så detta är min nya standard. M så nöjd så enkelt och så bra.
Fem +++++
Läs mer
Snabb leverans, en toppen produkt! Läs mer
Otroligt lättanvänd och väldigt smidig kaffekvarn. Har kört den dagligen sen jag fick hem den för några dagar sedan och är otroligt nöjd. Det fina med kvarnen är att man kan välja vilken malning grad man vill ha på bönorna. Passar lika bra att göra till press kannan som till perkulator och i vårt fall bryggare. Önskar att den rymt lite mer bönor då vi dricker hel del på en dag så behöver vi mala i omgångar men i övrigt en riktigt fin kvarn som är extremt lättanvänd och gör helt klart det den ska med fantastiskt resultat! Perfekt för nybörjaren eller den som helt enkelt söker en billig kaffekvarn till ett utmärkt pris!
Läs mer
Kvarnen är kanon!!!! Läs mer
Funkar perfekt, haft den drygt 10år och använder den ganska ofta Läs mer
Jag är jättenöjd med min kaffekvarn gör sitt jobb utmärkt. Läs mer