• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Senseo Original

Kaffemaskin till pods

I lager
Now: 399,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1
Märken Philips
Kapselsystem Senseo
Karaktäristik Maskin

Produktbeskrivning av Senseo Original

Med Senseo Original HD6553/66 kan du brygga en kopp eller en mugg av ditt favoritkaffe på endast en minut. Denna Senseo-maskin kan nämligen laga både stora och vanliga koppar kaffe. Dessutom kan du använda maskinen till att laga 2 vanliga koppar i stället för en stor.

Som ägare av en Senseomaskin får du tillgång till ett stort urval av diverse kaffesorter, kaffespecialiteter och varm choklad. Du får därför goda möjligheter för att hitta nya favoriter och det är också möjligt att hitta något till hela familjen.

Senseo Original brygger kaffet med kaffeboost-teknologi. Det giver en rikare och fylligare smak. På det sättet fördelas vattnet optimalt över hela senseopaden, och det friger den fullständiga smaken och aromen i kaffepaden. Dessutom försäkrar Crema Plus-systemet att ditt kaffe får ett fint och mjukt cremaskum på toppen.

Philips testar maskinerna 10 000 gånger innan de når ut till användaren. Detta gör de för att försäkra sig om att kvaliteten är i topp hos varendaste kopp du brygger. Kaffemaskiner som Senseomaskinen lagar nämligen kaffe vid ett högt tryck – förloras detta tryck, kommer maskinen inte kunna uppnå det forväntade resultatet. När du använder en Senseomaskin kan du därför vara säker på att din första kop inte blir din sista.

Senseo Original har ett auto-släcksystem som automatisk stänger av maskinen efter 30 minuter om den inte har använts under den tiden. Det betyder at du alltid kan laga en extra kopp, om kaffesuget dyker upp, men också att du inte ska bekymra dig för elförbrukningen och miljön om du skulle glömma att stänga av den.

Denna maskin är enkel att underhålla och rengöra. Flera av delarna kan köras i diskmaskinen, och resten kan du ta hand om med en våt trasa. För att förlänga maskinens livstid, ska du bara komma ihåg att avkalka den regelbundet.

Senseo Original
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20
Bestsellers:
Senseo förvaringsbox svart
Senseo Förvaringsburk 1 stk. till Senseo
Now: 49,90 kr
12 färdiga att dricka Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 st. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: 79,00 kr
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Now: 19,00 kr
Senseo Classic Medium Cup paket och pods till Senseo
Senseo Classic 36 pads till Senseo
Now: 55,00 kr
Café René Classic paket och pods till Senseo
Café René Classic 36 pads till Senseo
Now: 39,00 kr
Avkalkningsmedel för Senseo från Philips
Senseo Avkalkning 2 behandlingar flytande avkalkning
Now: 89,00 kr